Publicitat
Comunicació · 22 de Gener de 2014. 18:37h.

Miquel Calçada presumeix d'estelada

Llueix una bandera independentista a la jaqueta, durant el programa rodat a l'Afganistan

Miquel Calçada presumeix d'estelada

Imatge del programa

El periodista Miquel Calçada ha presumit d'estelada durant el rodatge a l'Afganistan del programa Afers Exteriors que es torna a emetre des d'aquest dilluns per TV3. Aquest ha estat el primer dels capítols de la sisena temporada.

Calçada, que s'ha passejat per l'Afganistan amb una bandera independentista en una de les mànigues de la seva jaqueta, ha comptat amb el testimoni de catalans com Amador Guallar, Mònica Bernabé, Jordi Benages i Sergi Altadill per entendre la realitat del país.

El programa Afers Exteriors ha tornat a TV3 aquest 20 de gener, després de quatre anys d’absència. La televisió explica que en aquesta nova temporada el programa "evoluciona per intentar donar resposta a moltes de les preocupacions que planen en la nostra societat. Europa ens entén? Nosaltres entenem Europa? I la crisi: si coneixem els fonaments teòrics de l’economia, podrem encarar millor el futur?".

Es dóna la circumstància que Calçada és també el comissari dels actes el Tricentenari organitzats per la Generalitat. El periodista assegurava el passat 10 de gener que "mai fins ara Catalunya no havia estat tant en el focus internacional" i que "després de 300 anys hem resistit i ara tenim voluntat d'anar més endavant".

Publicitat
Publicitat

106 Comentaris

Publicitat
#57 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 26/01/2014 - 08:05

La Estelada la portis ben gran ho ben petita voldir al mateix VOLS LA LLIBERTAT DE CATALUNYA .. Vols el DRET DE POGUER VOTAR i decidir el futur de Catalunya . Penjeu Estelades als Balcons de casa bostra sigueu catalans Valents estimeu a la bostra terra catalana

#57.1 pepe, andorra, 27/01/2014 - 04:29

Cataluña ya es libre desde q murió Franco, por lo menos, votar también se vota y puedes decidir con tu voto el partido q puede mandar. ¿De verdad te crees q con tu voto puedes decidir algo? Pues empieza por los peajes de la autopista de Mataro, a ver q te dicen

#57.2 Ruperto Garriga Nogués, Sabadell, 13/10/2014 - 19:38

Casa bostra. Bostra terra catalana.
Ganàpia, aprén català abans de parlar, brètol

#56 pep, manresa, 23/01/2014 - 23:39

i el compte on l'ingressen els milions de la productora externa (malgrat que TV3 té 2.500 funcionaris ganduls, per fer el programa) on els ingressa, a CAT, o a Andorra, Luxemburg, Suïssa, Liechtenstein, els Estats Units, Mèxic, Panamà, Argentina, Brasil, les illes Caiman, Guerseny, Mònaco o Gabon?.

#55 BEJOTA, bcn, 23/01/2014 - 14:56

El presidente del Consejo Europeo, Herman Van Rompuy, ha lanzado un mensaje a las autoridades escocesas, catalanas y flamencas que propugnan celebrar un referéndum sobre su independencia, señalando que "nadie obtendrá nada del separatismo".

#54 pepe, andorra, 23/01/2014 - 14:01

si me pagan lo mismo q a este señor yo me pongo hasta la bandera de la union sovietica.

#53 Richman, Vic, 23/01/2014 - 12:41

No es este mismo individuo el que se hizo caquita cuando fue a Israel y unos soldados isrelís le preguntaron de donde era, español, español!!!! Jajajajajaj.