Publicitat
Comunicació · 7 de Març de 2014. 11:01h.

Miquel Giménez defensa Ernest Maragall

El periodista considera "borregos" als que critiquen el seu fitxatge per ERC

Miquel Giménez defensa Ernest Maragall

Miquel Giménez, a la dreta, amb el dirigent del PSC Antonio Balmón

El periodista Miquel Giménez, en un article a El Mundo, surt en defensa de l'exconseller Ernest Maragall després del seu fitxatge per ERC com a candidat a les eleccions europees. Giménez lamenta que "ara els hipòcrites el critiquen" i "el titllen d'oportunista".

"Que poc coneixen la història del socialisme, de Catalunya i dels seus protagonistes. Els que la vam viure en primera fila sabem perfectament que hi ha més aprofitats entre l'actual oficialisme sociata que entre la dissidència, especialment entre els que van marxar fa temps", indica. "Perquè una cosa és quedar-se gaudint de l'escó o de la prebenda posant careta de pena, i una altra molt diferent marxar del partit al qual li has lliurat anys i il·lusions per afrontar una història diferent", afegeix.

"A l'Ernest mai no li van caldre els càrrecs, perquè és persona més de despatx que d'escenari. Ni li agradaven els oripells ni les llums dels flaixos. Manca de vanitat publica i fins i tot, m'atreviria a dir, pateix una timidesa insubornable. Té, això si, l'aire maragallià de la casa. Un rebel. Potser per això el critiquen els borregos".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#31 GALAICOMAN-NO-SALE-DE-SU-ASOMBRO, barcelona, 08/03/2014 - 11:58

(...) un palmero de los socialistas.Se ve que el "¿que hay de lo mío?" no le funcionó y ahora escribe en EL MUNDO y colabora (o colaboraba) en INTERECONOMÍA. Repito: todo vale con tal de ser tertuliano y vivir del momio.

#30 GALAICOMAN-NO-SALE-DE-SU-ASOMBRO, barcelona, 08/03/2014 - 11:56

***Me gustaría saber por qué rayos en un diario digital como éste, donde se permiten mensajes racistas e insultos, se me censuran según qué comentarios.

Repito: conozco de vista a Miquel-Miguel-Michael Giménez cuando colaboraba en e-noticies, y en aquellos tiempos era...

#30.1 Arturo, Barcelona, 08/03/2014 - 21:21

Giménez o es un veleta o un chaquetero. Yo también me acuerdo perfectamente del papelón que hizo en este diario, iba de sociata y españolista y se enzarzaba dialécticamente en los comentarios con la parroquia catalanista. En intereconomía ocultaba muy bien su condición de indepe sobrevenido.

#29 J. Marimon Hiyeme, Barcelona, 08/03/2014 - 08:24

d'estudis que ha de tenir el candidat/a a més a més amb l'immens privilegi que les errades polítiques molt poques vegades tenen responsabilitat patrimonial i no diguem penal si això es compara amb altres feienes del sector privat, sembla ser que molts polítics són éssers abnegats pel bé (comú o no).

#28 J. Marimon Hiteme, Barcelona, 08/03/2014 - 08:21

públic. Això no és només pels socialistes, sinó que és extensible per molts salvapàtries de dretes, d'esquerres, ecosocialistes, nacionalistes estatalistes i de nacions sense estat, etc....El Sr. Giménez deuria pensar que entre sou, requisits a nivell d'experiència que es demana en gestió i nivell

#27 J. Marimon Hiteme, Barcelona, 08/03/2014 - 08:18

Estudis de filología catalana, o llicenciat amb filología catalana. I més que gaudi de l'escó o de la prebenda, com es llegeix molt sovint a fórums polítics una cosa és la ideología i d'altra ben diferent la forma de vida. La veritat que és còmode sense opositar parar la mà i viure del "momi"