Publicitat
Comunicació · 17 de Maig de 2011. 12:25h.

Miquel Giménez denuncia amenaces del PSC

El periodista, que votarà a Trias, assegura que "m'ho han fet dues vegades, i amb èxit"

Miquel Giménez denuncia amenaces del PSC

Giménez, en una imatge d'arxiu

El periodista Miquel Giménez, en un article a El Mundo, ha anunciat que votarà a Xavier Trias a les properes eleccions municipals. Anteriorment Giménez havia donat el seu suport tant a PSC com a Reagrupament.

El periodista considera que "el socialisme està més caducat que una llauna de tonyina provinent de l'Arca de Noe. Quan un candidat només sap dir 'que ve la dreta, que ve la dreta', és el moment d'enviar-lo a passeig".

"Hereu ha comès tants errors al llarg d'aquests quatre anys, que en les facultats de Ciències Polítiques haurien fer un manual amb tota la seva gestió sota el títol 'El que mai cal fer en política'", denuncia.

En aquest sentit critica "la prepotència, l'arrogància, la mala educació d'un home, Hereu, que ha basat la seva campana en el fet que estima Barcelona. Ell estima Barcelona, ​​els altres, no. S'ha de ser egocèntric".

També recorda el fracàs del referèndum de la Diagonal o "les amenaces de mort a la regidora de Ciutat Vella". "Cal escombrar a tant assessor del tres al quart que es creu Mariscal d'Andorra i amenaça a periodistes o, simplement, pressiona perquè se'ls silenciï. A mi m'ho han fet dues vegades, i amb èxit", admet.

"Callar-me ho tenen més difícil, perquè si no vaigh callar en el franquisme no crec que ara hagi de fer-ho", apunta. "I aquí radica la darrera raó per la que penso votar Xavier Trias. Els socialistes s'han convertit en un partit autoritari, en una secta, en alguna cosa que no té res a veure amb l'organització que vaig coneixer i en la qual vaig militar més de dues dècades", lamenta.

"Per tant, a tots els que encara es creuen el conte de que ve el llop amb això de la divisió esquerra-dreta, els dic des d'aquí que un senyor com jo, que es considera d'esquerres i independentista, pensa votar Xavier Trias", indica.

"Per sentit comú, per vot útil, perquè em sembla un bon tipus i perquè si el PSC és d'esquerres, jo sóc la baronessa Von Thyssen. Ah, i que sàpiguen que les retallades no són cosa de CiU, són cosa de Zapatero, a veure si ens anem entenent. Que ja esta bé de què ens prenguin tant el pèl, caram , conclou.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#33 Tòfol, Llambilles, 19/05/2011 - 07:03

En Miquel no diu res dels socialistes que cap dels que, en algun moment de la nostra vida hagim passat per Can Sociata, no puguem subscriure. Simplement ell ha tingut el que s'ha de tenir: pebrots i un lloc a on dir-ho.

#32 Josep-Lluís., Barcelona, 18/05/2011 - 23:46

Home, Miquel!!!... jo et feia "Independentista"!!!

Com es que votaràs a Ciu que és "autonomista" i pactista amb l'enemic (Espanya) i "peixalcovista"...

#31 joan , barcelona, 18/05/2011 - 17:40

dons tens rao Miquel,cada dia semblas mes la baronesa VT,quien te ha visto y quien te ve....POR EL INTERES TE QUIERO ANDRES..........

#30 Agustí Esparducer Segura, Barcelona, 18/05/2011 - 16:38

Miquel, 'Reivindicar sempre la possibilitat de canviar d'opinió, és el primer que et negaran els teus enemics'
- Joan Fuster

#29 Ramon, Barcelona (Barcelonès), 18/05/2011 - 16:20

A tots aquests que diuen que es va fer sociata per menjar, com expliqueu que ara s'hagi fet independentista? si sent indepe hom no menja ni cigrons secs.