Publicitat
Comunicació · 2 de Febrer de 2017. 10:36h.

"Miri'm als ulls" de Terribas a Arrimadas

La líder de Ciutadans retreu a la periodista "una intepretació" del judici del 9-N

"Miri'm als ulls" de Terribas a Arrimadas

Inés Arrimadas, en un moment de l'entrevista

La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha retret a la presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, "una interpretació de part" sobre el judici del 9-N, que se celebrarà a partir de dilluns vinent.

Terribas li ha demanat: "Miri'm als ulls, senyora Arrimadas. Vostè em diu que ahir es va reunir durant una hora i mitja amb Soraya i no li va dir: 'Qué vais a hacer si convocan un referéndum a pesar de que el Estado se niegue?'".

Arrimadas ha contestat que "li vaig dir que el Govern no vol tornar a fer el mateix que el 9-N". "El 9-N va ser vinculant? Va servir d'alguna cosa als catalans? La meva resposta: no. De veritat que volem estar com el 2014?", ha afegit.

Aleshores, la periodista li ha exposat que "vostè veurà dilluns, per primera vegada en la democràcia, un president assegut a la banqueta dels acusats per posar unes urnes que no han tingut conseqüències". La cap de l'oposició li ha replicat que "aquesta és una interpretació una miqueta de part".

"De part?", ha qüestionat Terribas a Arrimadas, que s'ha reafirmat en les seves manifestacions: "Sí, de part perquè el que no podem tolerar en democràcia és que un autònom es passi un dia de pagar la quota i li apliquin un 20% de recàrrec i, en canvi, un senyor que es digui Mas, perquè sigui president de la Generalitat, pugui fer el que vulgui al marge de la llei".

Mònica Terribas també ha afirmat que "quan hi hagi el judici dilluns s'estarà jutjant a tothom que va desobeir que aquella consulta l'Estat no la volia". "Hi ha 2,3 milions de persones que van participar en el 9-N que se sentiran igual de jutjats que els càrrecs polítics que estan en procés", ha afegit.

Inés Arrimadas ha dit aleshores que "no em puc atrevir a parlar en nom de tanta gent. Una cosa és ser un polític que desobeeix una ordre molt directa dels tribunals i una altra cosa és la gent que no va organitzar tot això".

Finalment, la periodista i la cap de l'oposició han protagonitzat un estira-i-arronsa per la postura de Ciutadans davant les "mesures coercitives" que el Govern espanyol ha dit que portarà a terme si Carles Puigdemont convoca el referèndum.

Terribas ha dit a Arrimadas si "vostè vol veure com precinten col·legis electorals en una democràcia al s. XXI". "No. Ni veure presidents de la Generalitat que se saltin les lleis i que es pensin que estan per sobre de la justícia. No m'agrada cap d'aquests escenaris", ha respost.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#24 Joan, Bescanó, 05/02/2017 - 08:54

No sé per què perdeu el temps i intoxiqueu al poble amb les declaracions d'aquesta impresentable.

#23 Xexo, Premia, 03/02/2017 - 07:05

Esta periodista estaba en la conferencia del otegi que se puede esperar de ella i lo que cobra

#23.1 Joan, Bescanó, 05/02/2017 - 09:07

Si L,Otegi governés el vostre país, en comptes de,n Rajoy, Zapateros, Aznar, Felipes, etc., les coses segurament us anirien millor i no us veurieu obligats a difamar i divulgar tant d,odi contra els catalans o vascos, perquè ningú l,hauria fomentat, us haurien explicat sempre la veritat; vull dir q

#21 Geot, Barcelona, 02/02/2017 - 20:11

Cuanta soberbia y cuanto perdonavidas en la peli del independentismo catalán.
En el caso de esta terrib.le además está el desprestigio causado a una profesión que debería ser adalid de ética y estética para la sociedad,a la que han convertido en el felpudo de políticos sin oficio ni beneficio,

#19 PQG, Metrópolis, 02/02/2017 - 19:03

... a presidentes de la Generalitat, se les hubiera puesto un gobernador y punto. Pero en Cataluña sí se puede votar, no cosas que afecten a la constitución de todos los españoles o que vayan con ella. Si no les gusta la constitución que la intenten cambiar.

#18 PQG, Metrópolis, 02/02/2017 - 19:01

"Un presidente sentado en el banquillo por poner las urnas" suena terrible pero no le juzgan por esto, le juzgan por ir contra la sentencia del tribunal constitucional que interpretó que actuaba contra la constitución. Si en Cataluña no se pudieran poner las urnas ni Mas ni Puigdemont hubieran llega