Publicitat
Comunicació · 21 de Setembre de 2015. 09:42h.

‘Míting’ de Terribas al debat de TV3

"De tot cor desitjo que la democràcia vagi sumant i poca Junta Electoral Central"

La presentadora del debat de TV3, Mònica Terribas, a l’inici del programa, ha reivindicat que “no deuen ser unes eleccions qualsevols aquestes quan han mobilitzat Cameron, Merkel, Obama. El Papa no sembla que hagi dit res des de Cuba encara, però els banquers sí que ho han fet i s’han posicionat en contra de la independència”.

“Fins i tot alguns empresaris ens han recordat aquelles èpoques del Noi del Sucre quan s’havia de dir als treballadors el que havien de votar i el que havien de fer”, ha lamentat la periodista.

Terribas ha recordat que “ens trobem a una cruïlla institucional que pot dur Catalunya cap a la independència o cap a una reforma constitucional que ens porti a una Espanya federal. O fins i tot quedar-nos amb la Constitució de 1978, una Constitució del segle passat”. “Aquest país ha mantingut un civisme exemplar davant un debat tan difícil”, ha celebrat.

Al final del debat, la periodista ha destacat que “els mitjans de comunicació públics estan orgullosos de poder fer un programa com aquest, sense blocs”. “De tot cor desitjo que la democràcia en aquest país vagi sumant i que per tant poques lleis, poca Junta Electoral Central, i democràcia, pluralitat, diàleg i endavant”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#63 Carlos Gomez, Bcn, 22/09/2015 - 12:24


Una de les coses mes soprenents que ens esta ensenyant aquest viatge a la lluna es la quantitat de personatges que viuen entre nosaltres i a costa nostre desde fa tants anys dedicats nomes a buscar la millor forma de tornarnos mes estupids cada dia que pasa
I aquesta dona ho fa molt be
Son 200.000

#62 De-MAS-Cràcia, Barcelona, 22/09/2015 - 10:46

De tot cor desitjo, Mònica, que te'n vagis a l'atur. Els periodistes que vulgueu prendre partit, si us plau, no ho feu des dels mitjans públics pagats per tots; sigueu conseqüents i feu-ho des dels molts mitjans privats que han sortit com bolets darrerament.

#61 Carlos Gomez, Bcn, 22/09/2015 - 03:41

Si marxen tots els banc sempre tindrem al Pare Manel i algun banc d´aliments que ens faran costat., mentre ens morin de gana feliçment catant Els Segadors per la Meridiana mentre saludem a l´helicopter de TV3.

#59 JeanLouisbcn, Barcelona, 21/09/2015 - 21:34

Monica TearriMas ( a la estelada): la agente 003% al servicio de su majestad el Rey Arturo, con permiso de la doctora Rahola.

#58 Carlos Gomez, Bcn, 21/09/2015 - 21:05

Pero qui mes que els patriotes del arca de noe li pagaria a aquesta histronica els 200.000 que cobra intoxicant, manipulant i tergiversant a traves d´un mitja public pagat per tots ?
Aixo tambe forma part de la fenomenologia que estem vivint i patint aqui a terra santa desde fa tants i tants anys.