Publicitat
Comunicació · 2 de Desembre de 2017. 16:19h.

Míting de TV3 contra la Junta Electoral

El Telenotícies afirma que és “inadmissible” prohibir els termes president o conseller

L'edició migdia del TN Cap de Setmana de TV3 ha afirmat que és “una greu ingerència” per part de la Junta Electoral la prohibició d'utilitzar els terme president o consellers en les peces informatives que elaborin els mitjans públics de la Generalitat durant la campanya electoral.

“Ho considerem inadmissible i per això fem públic el nostre rebuig”, ha assegurat l'editor i presentador del Telenotícies, Ramon Pellicer, qui ha manifestat que “el dret de la ciutadania a rebre una informació de qualitat només es garanteix respectant l'espai de llibertat que empara la feina dels periodistes”.

Pellicer ha considerat que “la prohibició de paraules com president o consellers que ordena la Junta Electoral a TV3, i als mitjans públics de la Generalitat, és en la nostra opinió una greu ingerència en la feina periodística i un atac al dret d'oferir una informació de qualitat”.

Ramon Pellicer

31 Comentaris

Publicitat
#23 Jordi, Barcelona, 06/12/2017 - 23:29

Ramon Pellicer, igual necesitas gafas de realidad. Ya que una cosa es lo que tu pienses o sientas y otra muy diferente es contar la verdad de las cosas, por mucho que te duela o por mucho que no quieran admitir los independentistas. Que al final lo que estáis consiguiendo, es que, Cataluña se desinfle económicamente hablando. Seguir así...

#22 Rosbrut, Palma, 04/12/2017 - 16:56

La realidad es que legalmente son ex-presidente y ex-consellers, por tanto, cualquier otra forma de dirigirse a ellos es faltar a la verdad, independientemente de las opiniones políticas de cada uno. Por tanto es perfectamente razonable que la Junta electoral le exija a un medio (público o privado) que no use términos que puedan llevar a confusión.

#21 Jaime Catala Miralles, Denia, 04/12/2017 - 08:17

Impresentables com sempre !!!! Es lo mateix que els fugats , la rao la tenen ells . Jeeje Tots es que no opinen com ells estan equivocats.

#20 Juanico, Barcelona, 04/12/2017 - 00:59

Aaaahhhh...pero es que ya ha empezado la campaña electoral ?

#20.1 Pedro, Madrid, 05/12/2017 - 02:11

Pues van ya casi 40 años de campana.

#18 Joan, Barcelona, 03/12/2017 - 19:19

Com informador y profesional de l´informació he de dir que no estic d´acord amb el Pellicer, ni aquesta postura de TV3. Aquesta gent ja no son consellers, i tampoc representen legalment a cap persona. A lo mil.lor emocionalment, pot ser, pero no a la realitat legal. Per tant, i me sap greu, pero no comparteixo la visió de TV3. Heu de recapacitar.