Publicitat

La columnista de La Vanguardia s'enfada per la insinuació que transmet "consignes" de CiU

La periodista Pilar Rahola s’ha molestat amb Josep Cuní després que aquest li hagi dit si tenia una “consigna” per parlar de bons resultats sobiranistes a les passades eleccions municipals. “M’ofens”, li ha etzibat la també escriptora.

Durant la seva intervenció al programa 8aldia, Rahola ha valorat els resultats de diumenge passat. “A Catalunya en global la nau va amb proa cap al 27-S i no ha anat gens malament”, ha comentat. “És la consigna?”, l’ha interromput el presentador.

“Quina consigna? Jo no he parlat amb ningú, vaig arribar ahir a la una de la matinada de Londres, estic mig grogui perquè estic costipada… O sigui que no em parlis de consigna, a més, m’ofens Cuní”, ha respost ella abans de dir “què vol dir consigna?, i tu quina consigna tens?”.

“Jo no en tinc cap de consigna, jo pregunto si la teva ho és, perquè veig això que està sortint des d’alguns partits i miro els números per tot arreu i miro els mapes per tot arreu i no em surten”, ha replicat ell.

Rahola ha argumentat que “el 67% dels regidors de Catalunya són sobiranistes, sense contar els del PSC que algú ho deu ser. I això sense contar els Colau i només contant CiU, ERC i la CUP”.

“La tercera força política municipal de tot l’Estat és CiU, per damunt de Ciutadans i de Podemos. La quarta força política de tot Espanya en regidors és Esquerra i les quatre Diputacions queden en mans nacionalistes”, ha afegit.

Segons la periodista, “l’eix nacional no ha quedat tocat per cap banda. Més enllà del tema de Barcelona els resultats no són gens dolents”.

Precisament, ha comentat que “en Xavier Trias ha estat un bon alcalde i té molt bona imatge. Vull dir públicament que ami em sap greu que no hagi pogut culminar tot un seguit de projectes que té i que són bons per la ciutat, ara, això és la democràcia”.

“Ha gestionat molt bé la derrota, amb la pena adequada i l’elegància adequada”, ha afegit abans de comentar que  “l’Ada Colau no comença bé perquè si vols acusar un alcalde de la capital de Catalunya de corrupció el que no pots fer és sortir a la premsa i dir ‘ens diuen que avui estan signant contractes’. Perdoni? Això és una alcaldessa?”.

“Això no és seriós”, ha continuat. Rahola s’ha dirigit a Cuní i li ha dit “Josep, jo crec que tu estas d’acord amb mi que acusar una persona, quan encara no ets alcaldessa…”, però el presentador l’ha tallat amb un “a mi no m’impliquis”.

Pel que fa als resultats a Badalona, la periodista ha comentat que “Albiol se les prometia molt felices” i ara quedarà fora de l’acaldia gràcies a un pacte d’esquerres que ha defensat assegurant que “la política és l’art de gestionar el pacte”. Sobre el candidat de CiU, Ferran Falcó, Cuní ha afirmat que “ha tret uns resultats que…” i Rahola ha afegit: “sí, no li ha anat bé”.

Rahola, durant el programa
Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#31 BEJOTA, BCN, 28/05/2015 - 17:19

CATALANS: 7.571.127

CENS: 5.376.160

VOTANTS: 3.049.806

Separatistes: 1.398.099

Separatistes: 18'46%

#30 DaniD, BCN (#CUPvERCgència = LaCavernaCatalana), 27/05/2015 - 14:24

Cuní i Rahola semblen un matrimoni típic.

Ell ha tardat més de quatre anys a reconèixer una cosa que era de domini públic i ja ho sabia qualsevol des de fa molt de temps.

#29 Carles, Barcelona, 27/05/2015 - 12:27

Cuni és un home llest i diu la veritat. Aquesta senyora és la palmera de CIU. Ha deixat de ser periodista i CIU paga bé a traïdors. ( deutes Pi-cas Palau, Càrrecs polítics tant Rahola com Colom, Feines ben pagades ......

#28 Carlos Gomez, Bcn, 26/05/2015 - 23:18

Berlusconi te T5 i el Conde geperut al senyor bocatorta, al Sanchis, al Graupera, al Antich, al Barbera , al Sala i Martin i a aquesta dona.
Anem llançats.

#27 J. Morera Interino, Granollers., 26/05/2015 - 23:04

medios públicos en los que Ud. colabora. Y no es envidia, ni se lo tome como una ignonimia venga de quien venga, ladrareis pero a mi casa me lo enviaréis. Nosotros (rella) fem els 3 àpats cada dia per la suor de la meva ma quan escriu o tecleja l'ordinador. Altres suen la cansalada per un tos de pa-