Publicitat
Comunicació · 1 de Setembre de 2012. 12:37h.

Monegal: "l'Estat autonòmic no té sentit"

El critic aposta per tancar totes les televisions llevat de "la de Galícia, Catalunya i el País Basc"

Monegal: "l'Estat autonòmic no té sentit"

Monegal

El crític televisiu, Ferran Monegal, en una entrevista a l'Ara, considera que no té sentit que cada comunitat tingui la seva televisió i creu que aquesta "és el reflex del cafè per a tothom . El que no té sentit és un estat autonòmic".

"El cafè per a tothom va sorgir per aigualir les autonomies històriques i la conseqüència és també teles autonòmiques per a tots. I algunes, com Canal 9 o Telemadrid, han servit per a maniobres polítiques", denuncia.

Monegal admet que salvaria les televisions de "Galícia, Catalunya i el País Basc, perquè són televisions que responen -i això és el que emprenya- a un sentit de país i a una llengua". "TV3 o BTV fan una programació que no és feridora, al marge de casos puntuals", indica finalment.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#24 Anticar, Manresa, 02/09/2012 - 22:57

Us heu fixat com s'assemblen en Monegal i en Mas-Colell?

#23 josepxicot, Barcelona, 02/09/2012 - 20:52

Aquest senyor,vol la seva televisiò on es treu les
garrofes i les altres a tancar-les,vol sols el cafè
per els seus o sigui els que volen la sobirania
no l´independència,vol sucar a casa i a fora,o si
gui com volen els petit burguessos botiguers
de CiU,decidir a Madrid i manar aquí.

#22 DLM, Barcelona-España, 02/09/2012 - 12:28

Esto es barrer para casa y lo demás son cuentos chinos. Por lo demás, los comentarios reflejan o un profundo sectarismo, cinismo en estado puro o una profunda ignorancia. Este individuo siempre me ha parecido un pedante y un insufrible presentador; añadiré ahora que es un sectario.

#21 Maria del Roser, Barcelona, 02/09/2012 - 09:59

L'avi aquest en l'excusa que "ens ensenya a veure tv", ens fa passar carretades de tele-merda, les seves maneres dictatorials, repetides, les formes xarones que usa, el maltractament a la llengua, me'l fan fastigós i no puc soportar-lo.Pollastre amb vells espolons que deuria estar jubilat.

#20 -emilio, a, 02/09/2012 - 00:03

Tv3 tiene un presupuesto que multiplica x 7 el de TeleMadrid, o x 20 al de las tv autonomicas mas modestas. Vaya merendera han motando con la excusa del catalán, vete ahora a quitarsela, muerden los catalanistas.