Publicitat
Comunicació · 19 d'Agost de 2008. 08:56h.

Mònica Terribas, al Govern: "Trobeu els diners!"

La directora de TV3 adverteix que "si no entren diners serà molt difícil donar el servei que volem donar"

La directora de TV3, Mònica Terribas i el secretari de Cultura, Eduard Voltes, han participat en una taula rodona a la Universitat Catalana d'Estiu. Durant el mateix, Terribas ha advertit que "si no entren diners per suportar el servei públic de radiodifusió serà molt difícil donar el servei que volem donar". "Imaginació, tota, però trobeu els diners, Eduard, per favor, perquè si no no sé com ens ho farem", va afegir la periodista. Voltes, al seu torn, ha replicat que "el pressupost de cultura de la Generalitat representa un 1,13% del pressupost total del Govern. La nostra aspiració és que arribi al 2%".

Terribas, durant l'acte
Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#52 Hamelin, Hamelin, 28/08/2008 - 20:45

Tota aquesta genteta no catalana, però que escriu contra Catalunya i per tant contra els Catalans, són colons amoïnats pel seu futur, oi?
Sinó, no entenc per què no deixen crèixer aquest pais que els acull ...

#51 Survivor, Catalonia is Spain, 20/08/2008 - 11:37

Sí, sí, Cataluña es autosuficiente económicante. Todavía recuerdo el ridículo de Gas Natural y la Caixa en la OPA sobre Endesa, lloriqueando a todas horas que ellos eran españoles. Parece que el semen plantado no era de buena calidad.

#50 ccc, bcn, 20/08/2008 - 11:22

jo tb vull més pasta per tv3, aquí el q sobren són escoles, llars d'infants, metjes,... el distribuidor de productes catalans a la resta d'espanya pot distribuir al dia següent productes de qualsevol lloc del món, per exemple cava xilé, skodas,...

#49 Joan, Barcelona, 20/08/2008 - 00:21

Igual com hi ha un munt de catalans que viuen de comercialitzar marisc galleg o pernil extremeny o torrons alacantins, també hi ha un munt d´espanyols que viuen de tractar amb cava català i mil productes més. La pasta és la pasta.

#48 Joan, Barcelona, 20/08/2008 - 00:19

Aquests llumbreres no saben que hi ha un munt d´espanyols que viuen de comercialitzar productes catalans a Espanya. Encara que Catalunya fos independent, la majoria d´aquestes persones continuaria defensant el seu negoci, passant per alt el patriotisme.