Publicitat
Comunicació · 1 de Setembre de 2009. 15:22h.

Montilla al·lega que TV3 al País Valencià era il·legal

El president justifica que atorgués la frequència a La Sexta de Jaume Roures

El Ministeri d'Indústria, quan José Montilla n'era el titular, va decidir atorgar la freqüència de TV3 al País Valencià a La Sexta, del grup encapçalat per Jaume Roures, considerat proper al PSOE. La decisió va deixar TV3 sense freqüència i amb La Sexta amb un munt de llars al País Valencià, que ja estaven sintonitzades.

Des de llavors, està pendent una solució per a TV3 al País Valencià que depèn del Ministeri d'Indústria -el va deixar enllestit Joan Clos, però no l'ha aplicat Miguel Sebastián- perquè suposa atorgar un nou canal multiplex de TDT al Govern valencià, en mans del PP. Les relacions entre PSOE i PP, habitualment dolentes a tot l'Estat, són pèssimes al País Valencià amb ple 'cas Gürtel' i amb eleccions autonòmiques a la vista. El País València és un dels feus electorals del PP.

Montilla ha al·legat, a pregunta d'e-notícies, que la freqüència de TV3 al País Valencià era il·legal. "Jo no atorgo freqüències ni quan era ministre ni ara tampoc", s'ha escudat. "Si es van assignar freqüències a un operador és perquè estaven lliures, és a dir, que no tenien un titular que la tingués legalment atorgades", ha afegit.

Acte a favor de TV3 al País Valencià, encapçalat per Eliseu Climent, celebrat el passat mes d'octubre a Barcelona
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Uno más, De aqui, 02/09/2009 - 20:23

La televisión no se si es ilegal pero lo de "pais Valenciano" desde luego no existe ni existirá por mucho que os empeñeis los catalanes, esa denominación incorrecta solo se produce en cataluña y en algúna sociedad "inKultural" antivalencianista

#18 Hug, Begur, 02/09/2009 - 18:44

Tinc la impressio que a espanya el catala es ilegal

#17 jajape, Anoia, 02/09/2009 - 12:01

Joan Pau, de Valencià, a casa meva, a Catalunya, puc veure totes les TV autonòmiques inclusiu la de Madrid i la de València i creu-me no em fa cap fàstic. Ampliar coneixements ens fa més lluïres i ens permet parlar amb més coneixement.

#16 joan, canet, 02/09/2009 - 11:32

És clar que era il.legal. I qui la fa il.legal sr Montilla? Les lleis que vós i el vostre partit aproveu. Quina barra i quina poca vergonya haver de suportar aquesta gentola. Gentola que arriben a tot gràcies a ERC, espere que ja no enganyen a ningú.

#15 Paco, Torroella, 02/09/2009 - 10:01

Als inicis de TV3 era a legal sols depèn de l'esperit i ganes per fer les coses. Com no en tenen,i son funcionaris a fotres