Publicitat
Comunicació · 27 de Setembre de 2010. 14:10h.

Montilla: "El Periódico mereix una felicitació"

El president es queixa de la manca d'"equaninimitat" de determinats mitjans

Montilla: "El Periódico mereix una felicitació"

Montilla, durant el discurs

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat que l'aparició del nou suplement d'El Periódico, que apareixerà l'últim dimarts de cada mes, és una "triple bona notícia" perquè és "un nou producte informatiu i comunicatiu", "un esforça compartit" -hi col·laboren universitats, escoles de negocis, patronals i sindicats- i apareix en un moment en què comencen a haver-hi "bones notícies respecte a la marxa de l'economia" en al·lusió als últimes dades econòmiques. "El Periódico mereix una felicitació", ha insistit.

Montilla s'ha queixat que “molt sovint, els darrers mesos, ens hem deixat portar per un pessimisme a parer meu desmesurat, i en alguns casos interessadament alimentat”, que ha fet entrar el país en “un cercle viciós” i que “ha contaminat, massa sovint, l’equanimitat en l’anàlisi de la nostra realitat diària” en una velada al·lusió al tractament d'alguns mitjans.

El president ha demanat, en aquest sentit, "una anàlisi rigorosa i moderada" i ha donat "la benvinguda a una inicitiva que neix amb la voluntat d'aportar aquest rigor". "És una bona notícia i aportarà més valor al diari i al Grupo Zeta", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 romota, Lleida, 28/09/2010 - 17:26

El diari menys equànim és "El Periódico", sucursal del PSC (PSOE) degut a les continues subvenvcions oficials. Per tant, Montilla fest-ho mirar, doncs no enganyues a ningú.

#20 paula, matadepera, 28/09/2010 - 16:40

LI HAURIA DE CAURE LA CARA DE VERGONYA.
QUE,S PENSA QUE SOM IDIOTES ?.
ALMEYS ENS HI TRACTA.
Sr. MONTILLA , JA NO SAP QUE LA MATA.

#19 Núria, bcn, 28/09/2010 - 08:55

Gràcies per donar-nos la bona pista. si vostès feliciten un diari, justament és el que no hem de comprar!

#18 Pocasoltes, bcn, 27/09/2010 - 22:45

Sí, tiene razón. Qué pesados que son estos parados, se quejan de todo. A mí que me importa que les suban los impuestos a los ricos? Sólo sé que a todos (incluidos los parados, jubilados, etc.) nos han subido el Iva, la luz, el agua. Vaya, cosas de lujo. Di que sí Monti, que se quejan de vicio.

#17 Rita, Cornellà, 27/09/2010 - 21:51

És llogic que el politicastre més ben pagat d'España, trobe pessimistes als pobres aturats, jubilats, qure s'han de queixar al ser escanyats amb els auments d'impostos i serveis, i les baixades de sous. Ell rai, i ja no diguem de Ana de los mil cargos.A casa podeu tirar de veta!.