Publicitat
Comunicació · 2 de Juliol de 2010. 14:10h.

Montilla s'arronsa amb Terribas

El president sí que va ser entrevistat per Manel Fuentes

Montilla s'arronsa amb Terribas

Montilla i Terribas, durant l'última l'entrevista

El president de la Generalitat, José Montilla, tenia previst concedir una entrevista a la directora de TV3, Mònica Terribas, després del TN vespre i abans de l'especial de l'Àgora sobre la retallada de l'Estatut. Però, finalment, segons ha pogut saber e-notícies, el Departament de Presidència la va ajornar.

En canvi, Montilla sí que va accedir a ser entrevistat per Manel Fuentes a El Matí de Catalunya Ràdio de dimecres passat. El president va dir que, "malgrat aquestes limitacions que introdueix la sentència, l'Estatut és millor instrument fins i tot amb la sentència que el que teníem abans, sens dubte. Per tant, això que 'no ha valgut la pena l'esforç'... Ha valgut la pena. El que passa és que haurem de continuar".

Cal recordar que el PSC es va queixar per la contundència de la periodista en l'última entrevista que va concedir Montilla a la directora de TV3. El diputat del PSC, Joan Ferran, la va comparar amb un "interrogatori" i, fins i tot, Miguel Ángel Martín López, alt càrrec del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, va qualificar de "mal follada" la directora de TV3.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Arnau, CV, 04/07/2010 - 12:37

Que es pot esperar d´quest " xano "

#7 Tomàs, Lleida, 03/07/2010 - 09:14

Catalunya no es mereix un president com aquest.

#6 Magda, Barcelona, 02/07/2010 - 17:44

En Montilla ja ha donat prou mostres de la seua covardia. Quina diferencia amb en Pujol, al que en més d'una ocasió me l'he trobar pel carrer com un ciutadà qualsevol. És el que té tenir la conciencia en pau.

#5 Vicenç Ramoneda i Ullar, Sentmenat, 02/07/2010 - 17:04

O bé es un covard o no ens vol mentir!

#4 ordi, Barcelona, 02/07/2010 - 16:28

Doncs jo pensava que el Montilla tenia, ahir el vespre, l'entrega del Premi Internacional de Catalunya a Jimmy Carter, i per això no va anar a TV3.