Publicitat
Comunicació · 4 d'Agost de 2009. 15:34h.

Montse Abbad, a la picota

El consell assessor de RTVE denuncia la seva "greu irresponsabilitat" en la desaparició de l'Informatiu Vespre

Montse Abbad, a la picota

Montse Abbad

El consell assessor de RTVE a Catalunya denuncia, després de constatar la desaparició de l’Informatiu Vespre aquest dilluns a la graella de TVE a Sant Cugat, que "la manca de previsió per part de la direcció del Centre ha esdevingut una greu irresponsabilitat que ha desembocat en el no compliment de les seves obligacions informatives com a servei públic".
 
Igual que el Col·legi de periodistes, els sindicats, els comitè d’empresa, el Comité Intercentros, el Consejo de informativos de TVE i partits polítics, i aquest mateix Consell en primera instància, reiterem "el rebuig a l’eliminació de l’Informatiu Vespre. És una obligació de Televisió Espanyola, i d’aquest centre per extensió, donar un servei públic de qualitat on la informació és un dret per l’audiència i un dels eixos vertebradors de la seva funció".
 
Aquest fet "posa en entredit la competència dels responsables de RTVE a Catalunya per garantir el servei públic. És per això que demanem a la direcció responsabilitats sobre les decisions preses".
 
Finalment, "exigim a la direcció transparència. I demanem que presenti quina és la programació per a la temporada que ve i faci conèixer quins són els plans de futur per al Centre de Sant Cugat de cara a la implantació de la TDT".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 J. Serrano, madrid, 14/08/2009 - 01:10

La gestión de Montse Abbad al frente de TVE Cataluña me parece IMPECABLE.
Lástima que no cunda el ejemplo.
Mi enhorabuena

#1 JPC, Barcelona, 04/08/2009 - 19:28

En molts casos els catalans som els primers enemics de les nostres llengua i cultura i la M. Abad és una d'aquestes.
Per què no donen també vacances d'estiu a algun dels Telediarios? Oi que no?
Montse Abad, destitució ja!