Publicitat
Comunicació · 11 d'Agost de 2009. 08:28h.

Mor el 'pare' de les Mamachicho

Valerio Lazarov va ser un dels innovadors de la televisió a Espanya

Mor el 'pare' de les Mamachicho

Valerio Lazarov

El famós realitzador de Televisió Espanyola a la dècada dels 70 Valerio Lazarov ha mort de matinada per causes naturals, segons ha informat la seva família. Lazarov, que tenia 73 anys, va ser un dels innovadors de la televisió a Espanya i va popularitzar els moviments accelerats de càmera, el "zoom" i el "travelling", que llavors no es feien servir i que acabarien sent la seva firma professional. També va ser pioner de la gravació de programes en color quan encara s'emetia en blanc i negre.

Més tard, amb l'arribada de les televisions privades, el 1989, va fitxar per Telecinco com a director general, càrrec que va ocupar fins al 1994. Aleshores, Lazarov va marcar un estil de fer televisió que va començar amb les famoses ballarines Mamachicho, que anaven vestides com a vedets de revista al programa de varietats "Tuttifrutti".

Les restes mortals del realitzador, que era natural de Romania però estava nacionalitzat espanyol des del 1972, es traslladaran al tanatori de La Paz, a la localitat madrilenya de Tres Cantos.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jaume, Barcelona, 11/08/2009 - 17:58

Un gran realitzador que ens va fer la vida una mica més alegre, ens quedarà sempre el seu record. Ja m´agradaria que la Tele 5 d´ara fos la que ell dirigia
Descansi en pau!

#3 Josep Mª, Terrassa, 11/08/2009 - 13:15

Aquest paio va ser el primer director de la Teleporquería muntada per en Berlusconi al nostre païs.
No teníem prou merda aquí que ens en van portar encara més de fòra.

#2 Joan, BCN, 11/08/2009 - 10:03

Era un bon paio. Però en varem quedar fins els pebrots del "zoom" amunt i avall. Però és que amb les càmeres dels 70 només es podía fer això , "zoom" amunt i avall.

#1 Ramon, Sants-Barcelona, 11/08/2009 - 08:43

Descansi en pau. Gràcies a ell vaig conèixer l'amor en el meu despertar sexual, vaig quedar prendat per la noia "Arándano" ¡¡chin chin!!... ay... que n'estava d'enamorat...