Publicitat
Comunicació · 11 de Maig de 2019. 11:01h.

Mor la periodista Montserrat Minobis

Va ser directora de Catalunya Ràdio i degana del Col·legi de Periodistes

Mor la periodista Montserrat Minobis

Mor, als 76 anys, la periodista Montserrat Minobis d'una complicació mentre se li feia una cirurgia de cor. Va ser directora de Catalunya Ràdio entre el 2004 i el 2005, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i també va rebre la Creu de Sant Jordi.

Llicenciada en Filosofia i Lletres i Ciències de la Informació, va començar la carrera periodística a Ràdio Popular de Figueres el 1961. Deu anys després es va traslladar a Barcelona i va treballar a diversos mitjans com Ràdio 4, on feia entrevistes per als programes culturals.

Després va iniciar una sèrie d'entrevistes a polítics catalans a l'espai "Un altre caire". També va treballar en el programa "Miramar", de Televisió Espanyola, i va dirigir l'"Informatiu matí" i el "Bon dia, Catalunya". Va col·laborar en mitjans escrits com l'Avui, l'Hoja del Lunes, Oriflama i Serra d'Or.

Cal destacar, també, la seva implicació en la lluita pels drets de les dones: va presidir la Xarxa Europea de Dones Periodistes i l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya. En aquest àmbit va impulsar La Independent, Agència de Notícies amb Visió de Gènere, centrada en notícies relacionades amb la igualtat de gènere.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Joan, BCN, 11/05/2019 - 12:41

EPD. Els professionals de Catalunya Ràdio mai l'oblidaran.Mai.