Publicitat
Comunicació · 1 de Febrer de 2012. 14:05h.

Mor una alt càrrec de la CCMA

La directora de Relacions Institucionals i amb els Mitjans de Comunicació, Núria Zabala, ha mort després d'una llarga malatia

La directora de Relacions Institucionals i amb els Mitjans de Comunicació de la CCMA, Núria Zabala, ha mort d'una llarga malaltia contra la qual va lluitar durant 15 anys. L’enterrament se celebrarà aquest dijous a les 16.30 al Tanatori de Sant Cugat.

En una nota interna de la CCMA es destaca "la seva gran capacitat de superació i força de voluntat, no va fer mai bandera de la seva lluita diària". "Res no va frenar mai la il·lusió que tenia per una feina que l’apassionava", s'afegeix.

Zabala també va ser productora de Catalunya Ràdio, tot just quan l'emissora va començar emetre el 1983 i després va ocupar diferents càrrecs com a responsable de comunicació d’alt nivell institucional a la Generalitat.

L'any 2002 es va produir la a seva tornada a la Corporació com a cap de gabinet de la direcció general de Vicenç Villatoro i la secretaria general de Pere Vila. Posterioment, amb les direccions de Joan Majó, Albert Sáez i Rosa Cullell va continuar al capdavant de la comunicació de la CCMA.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, Barcelona, 01/02/2012 - 16:41

Tambien se murio mi madre y no salio en e-noticies , mi madre fue una excelente mujer, una gran persona y una madre perfecta !!!

#1 Santi Capellera i rabassó, Barcelona, 01/02/2012 - 16:10

Bona amiga i excel·lent companya; vam compartir moltes coses dins i fora de la professió, dins i fora de les anàlisis i les valoracions polítiques. Una bona persona, una bona catalana i una bona mare. Et trobaré a faltar, Núria!