Publicitat

Rahola compara la consulta de la Diagonal amb "les tecnologies de Mortadelo i Filemón"

Mortadelo Hereu

Mortadelo i Filemón

La periodista Pilar Rahola, en un article a La Vanguardia, critica la consulta de la Diagonal promoguda per l'alcalde Jordi Hereu i la compara a "un gran joc de rol, on tots els ciutadans, inclosos els barbamec i els immigrants acabats d'arribar ( encara que no tinguessin ni punyetera idea d'on està la Diagonal), podrien moure alguna fitxa".

"No tenim projecte de ciutat creïble que resolgui els problemes immediats de la gent? Doncs bones són unes trompades sobre la Diagonal, improvisant tecnologies de Mortadelo i Filemó, amagant les opcions que no donen la raó a l'alcalde i gastant una pasta gansa en una consulta que només pot servir per a dues coses: per gastar la pasta gansa d'ara i per hipotecar amb milions d'euros la poca pasta gansa del futur", lamenta.

La periodista critica que "és difícil imaginar que un ajuntament tan important com el de Barcelona pugui arribar a aquests nivells d'improvisació, manca de rigor i absència de sentit del ridícul, només es pot pensar que Hereu és un gran bromista i ens està prenent delicadament el pèl".

"Pot tenir un alcalde divertit, per a una ciutat tan important, sigui una cosa molt exòtic. Però sempre serà millor un alcalde bromista que un alcalde irresponsable", conclou Rahola.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 El oasis es la pera, bcn, 17/05/2010 - 10:48

el oasis es la pera: Garzón, el TC, Gürtel, recortes, etc. y estos tipos mu preocupaos por La Diagonal ja ja ja es verdad que son un país diferente, siempre están en La Luna

#6 Messi gana, Ronaldo peirde, bcn, 17/05/2010 - 10:45

¿Rahola gana y el alcalde pierde?¿pero tú te has creído que ésto es la liga de júrbol?

#5 Ramiro, Barcelona, 17/05/2010 - 08:05

Pilar, tots els que heu explicat les bestieses d´aquesta consulta, especialment els articles que has dedicat a treure la cara a aquesta bestiesa, ara teniu la raó de la gent. Et felicito. Gent com tu heu guanyat i l´alclade ha perdut.

#4 La Diagonal ¿recta o torcida?, bcn, 14/05/2010 - 14:31

El país agitadísimo, crispación, polémica, millones de funcionarios caberados, rebajas sociales, y la señiorita Pepis Rahola que si la Diagonal está recta o torcida. Gran analista de la actualdiad, gran perspicacia

#3 Xavier Sunyer, bcn, 14/05/2010 - 14:29

parece que los viernes no toca linchamiento de Saura, sino de Hereu. Lo tiene apuntado Rahola en su agenda: hoy vienes, me cago en Hereu, y de comer, pollo, como ayer, como seimpre, como toda la vida