Publicitat
Comunicació · 24 de Novembre de 2010. 10:11h.

'Mundo Deportivo' denuncia que a Cornellà "s'insulta Catalunya"

"Desde los primeros instantes arreciaron los insultos al Barça y Catalunya"

'Mundo Deportivo' denuncia que a Cornellà "s'insulta Catalunya"

La Curva, en un partit

Mundo Deportivo, en les pàgines dedicades a l'Espanyol, publica -en un breu sense signar- la polèmica pels crits de "puta Barça", de la qual ja informava e-notícies dies enrera. El diari va més enllà i diu que també se senten insults a Catalunya desde la Curva "desde el primer instante". Tot i aquesta afirmació del diari de Godó, en cap cas hi ha cap càntic d'aquest grup de seguidors en el qual s'insulti a Catalunya.

"En la grada de Cornellà se disfruta con los buenos resultados del Espanyol, pero un sector de la misma (la Curva) también se dedican a insultar al Barça con sus cánticos. Nada novedoso por otra parte. Sucede, sin embargo, que en diversos sectores del campo empieza a sentirse incomodidad. Y lo expresan con silbidos", s'explica.

"Como sucedió, sin ir más lejos, el pasado domingo ante el Hércules. Desde los primeros instantes arreciaron los insultos al Barça y Catalunya. De inmediato recriminados por gran parte de la afición. Y el 18 de diciembre, derbi", conclou el diari.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#50 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 26/11/2010 - 21:14

Visca Barça
Visca Catalunya //*//

#49 Saprissa, Sants, 25/11/2010 - 09:05

hahaha sabeu lo millor? esq els cules s'ho creuen tot.Vaig estar una temporada prop dels Brigades,per desgràcia, i mai vaig sentir cap crit en contra de Catalunya,no cal dir que mai he sentit cap crit contra catalunya al estadi,que hi hagi algú q ho faci?doncs segurament,quants poden ser 4,5,10?

#48 Toni, Barcelona, 24/11/2010 - 22:38

Sóc memebre de la Curva i jo estaba aquest partit i cap persona ha cridat res contra la nostra estimada terra Catalunya. A no ser que ara catalunya es digui barça i

#47 javibcn, barcelona, 24/11/2010 - 22:35

Dios que tengamos que comprarnos los pericos el as o el marca porqque no podemos leer nuestros periodicos (que pagamos los catalanes).
Vergozonso la notica soy miembro de la curva y nunca insultariamos a nuestra tierra, es increible, pero bueno mañana el md rectificara la noticia ASCO DE CULES

#46 domin, barcelona, 24/11/2010 - 19:32

perke no dieu que al derbi es cantaba al camp nou"donde esta jarque"no us interesa noooo sempre critican l;espanyol pero mai dieu res del vostre equip visca catalunya i visca l´espanyollllllllllllllllll