Publicitat
Comunicació · 23 de Maig de 2017. 16:30h.

Munté garanteix la llibertat d'expressió en cas d'independència

La portaveu del Govern nega "cap intenció de controlar els mitjans de comunicació”

Munté garanteix la llibertat d'expressió en cas d'independència

Neus Munté

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha negat “cap intenció de controlar els mitjans de comunicació” i ha assegurat que “el nostre respecte per la llibertat d’expressió és total”. D’aquesta manera, la també consellera de Presidència s’ha referit a la informació que publica aquest dimarts ‘El País’, assegurant que la llei de desconnexió preveu la possibilitat d’intervenir els mitjans públics i privats.

“Aquest Govern no ha tingut, ni té ni tindrà cap intenció de controlar els mitjans de comunicació, ni públic ni privats, ni de cap mena”, ha asseverat Munté en la roda de premsa posterior al Consell Executiu, alhora que ha remarcat que “aquest Govern no va ser el que va impulsar una llei tan nefasta com és la llei mordassa”.

En relació a la informació que publica ‘El País’, Munté ha afirmat que l’Executiu català “en cap cas treballa amb aquest text” i ha afegit que és “un esborrany amb el qual li asseguro el Govern no treballa”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#23 salva, BCN, 24/05/2017 - 19:05

ha, ha, ha, ha,

#22 Gurb, El Prat de Llobregat, 24/05/2017 - 16:25

¿La libertad de expresión también tendrá cabida en las aulas de las escuelas y universidades públicas (de todos)? Pues ahora y precisamente x gente como la Munté y su Partido no la hay. Sino una imposición que margina o ningunea la lengua materna mayoritaria de la población de Catalunya, que es el castellano.

#21 Jan petit, manresa, 24/05/2017 - 15:49

La llibertat d'expressió la reconeix i la exercim cada dia desde que es va aprovar la constitució espanyola el 1978, aviat farà 40 anys. Per sort no ens calen les "garanties" verbals de la Sra. Munté, de qui ningú guardarà memòria l'any que ve. De fet, tenir que dir això em fa dubtar de les seves intencions.

#20 cata....quééé, Montcada i Reixac, 24/05/2017 - 15:36

He leido "Al año de residencia todos tendrán la nacionaidad catalána".....La Forcadelll díjo que todos sueldos y piso subvencionado.....no me cuadra.....

#19 Galba, Bcn, 24/05/2017 - 12:44

Si son tan democràtics i transparents, donin a coneixer la llei de desconexio i la data del referendum i pregunta avui matei Respecta a la pregunta, a veure si tenen el que han de tenir perque sigui la seguent: Vol que Catalunya continui dins d'Espanya?. Li dic perque com qualsevol becari sap, contestar SI es sempre més facil que contestar NO.