Publicitat
Comunicació · 12 de Març de 2009. 09:27h.

"Necessito oxigenar-me"

Albert Om diu que la caiguda de l'audiència no ha influït en la seva marxa

"Necessito oxigenar-me"

Albert Om

El presentador d'El Club de TV3, Albert Om, ha explicat en una entrevista a El Periódico els motius de la seva marxa i ha deixat clar que la caiguda de l'audiència no ha tingut res a veure en la   mesura. "No. El programa ha estat líder algunes temporades, i altres no. Sempre hem aspirat a arribar al màxim de gent amb la màxima qualitat possible. De quan vam començar fa cinc anys fins a ara, l'oferta a la tarda ha canviat molt", ha recordat.

Om diu no estar "esgotat" de la televisió, però sí que admet que "necessito oxigenar-me una mica. Són molts anys de magazín diari. Fa nou anys que faig aquest format: quatre a la ràdio i cinc a la tele. Tinc la sensació que he d'obrir-me a altres històries". Les coses tenen un principi i un final, i per mi aquest és el final natural d'El club després de cinc temporades. Acabarem el 17 de juliol, amb el programa número 1.000", ha dit.

El periodista, que apunta que El Club "és el primer programa diari de tarda de la història de TV-3 que arriba a la cinquena temporada", considera que "ara s'acaba una etapa". "M'ho he passat molt bé, però ara toca una altra cosa", atès que "no és bo fer sempre el mateix. I és millor no eternitzar-te en el mateix programa".

"Un espai d'entreteniment no és un programa d'actualitat. S'ha de renovar i tinc la sensació que l'etapa d'El club tal com va començar tenia un recorregut. I el recorregut era aquest. A mi m'agrada canviar. Val la pena prendre's un descans", reconeix, a més de felicitar-se perquè "per primera vegada en molt de temps tinc la fantasia de saber que se m'obre un futur que no sé on anirà, i això em fa immensament feliç".

Finalment, ha agraït a TV3 que "sempre he treballat amb una absoluta llibertat. M'he sentit respectat i valorat. TV-3 m'ha deixat fer el programa en què jo creia. La vida són diferents etapes i, segurament, aquesta és la que m'ha fet més feliç professionalment". Om vol que el darrer programa "tingui el to d'una festa".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ona, Valls, 12/03/2009 - 21:08

A mi m'agrada com fa el programa l'Albert i a mes es guapo, espero que tingui sort i el poguem vuere o escoltar en unaltre programa quan plegui del Club

#7 Xavier, Barcelona, 12/03/2009 - 17:24

Si, Si, L'albert Om al Mati de Catalunya radio, així podriem tornar els que em emigrat a RAC1.ç

#6 JM, Martorell, 12/03/2009 - 16:18

Espero que torni a Catalunya Ràdio. Seria una bona proposta matinal.

#5 Raquel, Barcelona, 12/03/2009 - 15:48

Un altre heroi català màrtir de la dictadura espanyolista-socialista- botiflera de TV3... I ara que miraran els avis catalans per poder agafar la son i fer la migdiada com Deu mana??

#4 Joan, Reus, 12/03/2009 - 13:32

Insuls és correcte, Fermín!