Publicitat
Comunicació · 16 de Setembre de 2013. 13:01h.

Nens independentistes al Súper3

El canal infantil de TV3 dedica un reportatge als infants que volen "lluitar" per la independència

Nens independentistes al Súper3

Nens, a la Via Catalana

L'Info K, el canal infantil de TV3, va dedicar un reportatge als infants presents a la Via Catalana. "Segur que tots els que hi vau anar ho recordareu molt temps", indica el programa en veu en off, a més de preguntar als nens si "havíeu vist mai uns canelons independentistes". El reportatge mostra una família de La Segarra, que es desplaça fins la cadena a l'Ametlla de Mar.

Diversos nenes i nenes donen la seva opinió sobre la cadena, com el Sergi, de 14 anys, que explica que "venim a fer la cadena per la independència. A reclamar que ens deixin ser independents". Per la seva banda, la Clara, de 12, argumenta que ha anat a la cadena humana "perquè sóc independentista i vull que Catalunya sigui un país lliure".

L'Estel, que té 13 anys, indica que "vinc a lluitar per tenir la independència aquí a Catalunya". "Si ho volem tants catalans, al final Espanya s'haurà de rendir i podrem tenir la independència", afegeix en aquest sentit. Finalment, l'Anna de 12 anys recorda que "el 1714 vam deixar de ser independents".

El programa, de nou en veu en off, indica que "durant tres quarts d'hora Catalunya queda unida d'una punta a l'altra per una llarguíssima cadena humana de color groc". Un grup de nenes, per la seva banda, canta "volem, volem, volem la independència, volem, volem, volem Països Catalans".

Publicitat
Publicitat

408 Comentaris

Publicitat
#227 Neferu, Barcelona, 15/01/2015 - 11:03

Desgraciadamente no solo en el super3 sino también en las escuelas.

#226 Luis, Múnich, 10/12/2013 - 17:27

Por cierto, los catalanes no sois mejores que el resto de españoles, sois iguales, y vuestros políticos son iguales que los nuestros. Yo respeto vuestra independencia pero que quede claro, tendréis muchas razones para ser un país independientes pero lo que son razones históricas no tenéis ninguna :)

#225 Luis, Múnich, 10/12/2013 - 17:25

Cómo andaluz y español espero que los catalanes os independiceis prontito, desde pequeño estoy harto de escuchar la radio, ver la tele, leer prensa y siempre las mismas noticias: Que la mayoría de catalanes no quieren ser españoles. Pues fácil, que no lo sean, y todos contentos. Yo me alegraré

#224 Tirant, Pals, 16/10/2013 - 21:46

Es ben cert que l'educació manipulada i TV3 estàn fent un bon treball d'adoctrinament, però no deixa de ser trist que als nens se'ls tregui la possibilitat d'educar-se i formar-se com persones objectives: al 1714 vam deixar de ser independents...ein??? comor???

#223 Pere Pagès, CATALONIA IS MOOOOLT DIFERENT, 07/10/2013 - 08:51

TV3 PAGADA PER TOTS AL SERVEI D 'UNS QUANTS... DE VERGONYA!