Publicitat
Comunicació · 25 de Novembre de 2009. 17:20h.

Neonazis contra Laporta

Un novel·la narra el complot per assassinar el president del Barça

Neonazis contra Laporta

Sebastià Bennasar, a l'esquerra, a la presentació del llibre

Sebastià Bennasar és l'autor de la novel·la Mateu el president (Cossetània), un thriller en el que narra el complot per assasinar el president del Barça pel seu ideari independentista. A la presentació del llibre, l'escriptor mallorquí ha dit que l'obra explica "com un grup neonazi planeja l'assassinat del president del Barça, esperonat per la gran burgesia catalana que vol mantenir el seu status quo, cosa que podria perdre si prospoerés la independència de Catalunya".

L'escriptor comenta que "m'he inspirat en la figura de la presidència del Barça per fer l'obra. El president del Barça té molt de poder. Tothom es vol fer la foto amb ell. De presidents catalanistes n'hi ha hagut alguns però potser Joan Laporta és el que més s'ha identificat amb aquest ideari".

Malgrat que la novel·la mai anomena el nom de l'actual mandatari del Barça l'autor reconeix que "els qui la llegeixen hi poden reconèixer l'actual president". De totes formes, ha assegurat que el llibre ja estava escrit i en procés d’edició abans del mes d’agost d’enguany "a partir de quan Joan Laporta ha fet més explícit el seu pensament independentista".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 I les promeses del, laporta incumplides?, 28/11/2009 - 15:05

sebastia benassar, qui es aquet? un palmero pagat per laporta? doncs ja esta be. El que no m agradaria genys es que ho pagui el FC Barcelona. Marxa laporta. fot el camp i deixa en pau al Barça i als culers. Per ultim: Ara que hi han ?, baixa quota abonats

#2 Mescunclub, Lleida, 25/11/2009 - 21:50

No m'estranyaria que fos lectura obligatòria a les escoles

#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 25/11/2009 - 20:10

Quina vergonya , si buscar - lo el meu amic Joan Laporta i Estruch em trobarà sobre el seu cami.
Visca Joan Laporta
Visca Independència //*//
MARC-SABATES.COM