Publicitat
Comunicació · 5 d'Agost de 2020. 09:25h.

Nit antimonàrquica a TV3

Amb el hastag "#FugidaReiTV3"

Nit antimonàrquica a TV3

TV3 ha emès dos reportatges sobre Joan Carles I després del Telenotícies Vespre d'aquest dimarts amb el hashtag de Twitter "#FugidaReiTV3". Aprofitant que la Casa Reial ha comunicat que el rei emèrit marxa d'Espanya en plena polèmica pel presumpte cobrament de comissions, la cadena pública ha programat la "Nit especial: la fugida del rei" i ha emès "El virus de la corona" i "De peó a rei".

El primer és un reportatge produït per Euskal Telebista que recull el testimoni de periodistes que coneixen els moviments de les empreses "offshore" en les quals figuren el rei emèrit Joan Carles I i l'actual monarca Felip VI. Dirigit i presentat per la periodista Eider Hurtado, s'endinsa en les investigacions de la Fiscalia suïssa per un suposat blanqueig de capitals a través de societats opaques, amb la intenció d'ocultar pagaments de comissions al rei emèrit d'Espanya.

"De peó a rei" és un reportatge de 50 minuts elaborat per Jordi Muixí, dels serveis informatius de Televisió de Catalunya. El treball és un repàs de la trajectòria del rei emèrit Joan Carles I el dia que va anunciar, l'any 2014, l'abdicació en favor del seu fill Felip de Borbó. Hi participen l'historiador Joan B. Culla, que fa de fil conductor, i els testimonis, entre altres, de Miquel Roca, Jordi Carbonell, Narcís Serra i Joan Antoni Samaranch.

Després de l'emissió dels dos reportatges, la cadena ha emès passar l'obra teatral "La Familia Irreal", una comèdia musical escrita per Jordi Ventura i Joan Lluís Bozzo (amb la col·laboració dels guionistes del "Polònia" Joan Rufas, Pau Escribano i Jaume Buixó) imagina el futur de la monarquia a partir dels personatges de la família reial del programa d'humor.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 futurologo optimista , Barcelona, 06/08/2020 - 10:49

algún día no muy lejano no habrá piedad para TV3.

#29 Fer, SABADELL, 05/08/2020 - 22:17

TV3 la televisión de los independentistas. Por si no quedaba claro.

#28 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 05/08/2020 - 18:50

Mientras Pujol vive exiliado en la realidad paralela construida durante décadas dentro de la propia Cataluña, esa en la que una parte de la sociedad lo venera y la tele pública y los medios callan cualquier crítica cuando no se limitan a hacerle reportajes-masaje sobre su cumpleaños, excursiones o salud. Ahí sigue, cómodamente anidado en su rama.

#27 M, Sabadell, 05/08/2020 - 17:27

Cuando surge la mas mínima oportunidad de atacar a cualquier institución española, la tribu del 3% no desaprovecha la ocasión.
Sufren un orgasmo colectivo viendo en sus pantallas de tv3 como les argumentan todo aquello que desearían que fuera y no pueden conseguir, les sacan de su insatisfacción por un rato y les anima a seguir en su ilusión.

#26 Alcoberro´s, Barcelona , 05/08/2020 - 14:54

TV3 se está cavando su propia tumba.