Publicitat
Comunicació · 12 de Juliol de 2020. 11:16h.

"No és cert" que tota la culpa sigui de Madrid

El director de La Vanguardia critica la gestió de la Generalitat a Lleida

"No és cert" que tota la culpa sigui de Madrid

El director de La Vanguardia, en un article, recorda que "durant moltes setmanes, molts dirigents de la Generalitat, especialment el president Quim Torra, es van esplaiar a criticar la tasca realitzada pel Govern central en la lluita contra la pandèmia".

"Ja no només es va repetir l'argument que en una Catalunya independent hi hauria menys morts, sinó que es van discutir pràcticament totes les decisions que prenia Pedro Sánchez. Quan no confinava, es demanava que es fes i quan es va iniciar la desescalada es va criticar per fer-la massa lenta", assegura.

"Ara el Govern de la Generalitat està on volia. Té el control de la pandèmia i la decisió final de si es confina o no depèn exclusivament de la plaça Sant Jaume. Què estaria dient ara Torra amb el que està passant a Lleida si la responsabilitat fora del Ministeri de Sanitat? ¿S’ho imaginen, no?", pregunta.

"Avui, en canvi, no es diu res. Només se sap que Torra i la consellera de Salut, Alba Vergès, mantenen una agra disputa interna sobre el que s'ha de fer al Segrià per frenar la propagació de virus. El president vol confinar tota la població de la comarca a casa seva i els responsables de Salut creuen que es pot aturar la virus sense necessitat de fer-ho", revela.

"La situació a Lleida s'ha complicat perquè no es va fer bé el control de virus: va fallar la detecció precoç, l'aïllament dels casos positius i la seva quarantena. Així de clar. Hi haurà qui seguirà pensant que la culpa és de Madrid. Però que ningú s'ofengui: no és cert", conclou.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#13 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU QUIM TORRA OBLIGA A TODOS A PONERSE LA MASCARILLA NO LO HACE MADRID Y LAS POLICIAS HAN DE HACER SE LAS PON, QUIEN A DICHO ES OBLIGATORIO PONERSE LA MASCARILLA ES EL GOVERN CATALÀ NO MADRID Y SE DEBE CUMP, 12/07/2020 - 20:25

EL Director de la Vanguardia tiene Razon Que alguns Jilipollas Idiotas no se quieran PONER LA MASCARILLA. Cuando haora ES OBLIGATORIO PONERSELA. No es culpa de MADRID Es culpa del Ajuntamiento y de las Policias Locales que no asen se la pongan YO Por Cardedeu veo muchas personas sIn Mascarilla SERA LA POLICIA NO LES DICE NADA .

#12 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros, 12/07/2020 - 17:52

"Hi haurà qui seguirà pensant que la culpa és de Madrid. Però que ningú s'ofengui: no és cert"

Botifler!! traidor!! venut!! espanyol!! ¿como se le puede ocurrir a un buen catalán pensar que la culpa no la tiene Madrit...? ¡Madrit tiene la culpa de todo! ...lo malo, ya me entienden.
El cocidito, los callos y la cañas con tapa... no cuent

#11 Ojotuerto, Calafell.tab, 12/07/2020 - 17:25

Hoy en la Vanguardia.com "el pasado racista español" o algo parecido, y habla del siglo XIX. Grande la Vanguardia y grande de Aspanya. Los indianos catalanes y los ingenios caribeños ahora son españoles. Y los vascos su parte ... . Cómo l'esglesia que se apena de la conversión en Mezquita de Santa Sofía.... Burgueses elitistas!!! Comeos el carn

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/07/2020 - 15:44

La Vanguardia es com Deu Nostre Senyor que mai ha tingut cap escrupol per canviar de bandol a meitat de la partida quan els dolents son mes nombroros que els altres.

I aixi since 1881. Si no de que

#9 Viriato, Barna, 12/07/2020 - 15:09

A aquest home li queden dos dies al la vanguardia.