Publicitat
Comunicació · 29 de Maig de 2022. 12:15h.

"No hi ha espai per als xarnegos a TV3"

Mercedes Milá: "No faig més un programa en català, t'exigeixen un nivell de perfecció que no tinc"

"No hi ha espai per als xarnegos a TV3"

La periodista Mercedes Milá ha afirmat que "no crec que hi hagi espai per als xarnegos a TV3", en declaracions que recull El Periódico amb motiu del programa 'Milà vs Milà', que torna a Movistar Plus+. La presentadora considera que "cal ser molt més pur per ser-hi".

Milá, que va presentar programes a la cadena pública catalana com 'Dilluns, dilluns', explica que "jo no faig més un programa en català. Et tornen boja, t'exigeixen un nivell de perfecció que jo no tinc". "Jo soc una xarnega", justifica la periodista.

Afirma que "el drama de les televisions és quan cauen en mans del govern de torn i la utilitzen com una espasa flamígera". "Això és fatal perquè fas de l'empresa en qüestió un mitjà de comunicació al servei d'una ideologia", afegeix.

La presentadora i periodista explica que "quan ets dins potser no te n'adones", malgrat això, Milá subratlla que "des de fora es veu molt clar" quan un mitjà de comunicació està al servei d'una ideologia.

 

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#22 coaner, Martorell, 30/05/2022 - 16:27

Ves allejar-li la figa a la de madrit, segur que et dona un programa. O ja ho has fet?

#21 Pepón, Bcn, 30/05/2022 - 11:04

El catalán es una lengua de imposición y por lo tanto cada día resulta más antipática.

#20 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 30/05/2022 - 08:09

De charnega nada. Es una pijipi española, no tiene el punto de herejía de los charnegos, la culpa, el estigma. Para los independentistas no es una fuerza suficiente hostil, es simplemente una señora que nunca trabajará en la caverna de TV3. Una española simpática de por allí Sevilla.

#19 Antisupremacista, bcn. España, 29/05/2022 - 20:21

El catalán es utilizado como elemento de dominación étnica. Un alto nivel de catalán para acceder a los puestos públicos; profesores, funcionarios... garantiza el control de las instituciones publicas por los catalanohablantes, permitiendo que la minoría gobierne sobre la mayoría.

#19.1 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 29/05/2022 - 21:13

Això porta a la percepció del català com llengua burocràtica, d'imposició i antipàtica. Els purs defensors de la llengua que mantenen l'espasa flamígera contra centenars de milers de catalans que no tenen el nivell C de català, estàn liquidant la pròpia llengua.

#18 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 29/05/2022 - 20:14

lo que no hay en TV3 es espacio para la decencia y la cordura