Publicitat
Comunicació · 23 de Març de 2010. 21:33h.

No ho sabia ni Montilla

Sáez no havia informat ni als membres del consell de govern de la CCMA

No ho sabia ni Montilla

Cullell i Sáez, en una imatge d'arxiu

El fins ara president de la CCMA, Albert Sáez, no ha tingut el detall ni d'informar a altres membres el consell de govern de la Corporació, segons ha sabut e-notícies. El consell de govern no es reuneix fins demà dimecres.

El gabinet de premsa del Parlament ha difós un comunicat a les set tocades de la tarda -hores després que El Periódico ho avancés- que confirmava que "el president del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Albert Sáez, ha presentat avui la renúncia al càrrec amb una carta que ha adreçat al president del Parlament, Ernest Benach, en què indica que la decisió és per “motius personals”. Benach ha traslladat la carta als presidents i els portaveus dels sis grups parlamentaris".

Sáez va ser elegit president del consell de govern de la CCMA pel ple del Parlament el 23 de gener de 2008 per 110 vots a favor, 3 en contra i 11 abstencions, i va prendre possessió del càrrec dos dies després, juntament amb els altres onze membres del consell de govern designats per la cambra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat