Publicitat
Comunicació · 26 de Setembre de 2012. 12:40h.

"No pot ser que TV3 tingui més treballadors que Antena 3, Cuatro, Telecinco i La Sexta"

El PPC proposarà la reducció del 20% del nombre de diputats al Parlament

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que els seu partit es presentarà a les eleccions amb la proposta d'aprimar els mitjans públics de Catalunya i també "sol·licitarà la reducció del 20% de nombre de diputats al Parlament".

Durant el debat de política general, la líder dels populars catalans ha anunciat que "el PP impulsarà un pla de racionalització dels nostres mitjans de comunicació públics i de les empreses públiques que vostè -Mas- no ha aprimat".

En aquest sentit, ha expressat que “no pot ser que la televisió catalana tingui més treballadors que Antena3, Cuatro, Telecinco i La Sexta" i ha afegit que "no pot ser que la nostra televisió sigui molt més cara, el doble, que qualsevol altra televisió pública com la basca".

D'altra banda, Sánchez-Camacho també ha dit que "no voldrem ni donarem subvencions. Ni als mitjans de comunicació ni d'altres quan la prioritat siguin les polítiques socials".

Finalment, la dirigent PPC ha manifestat que "també treurem les delegacions de la Generalitat i farem una política d'austeritat en el seu contingut".

Sánchez-Camacho, amb membres del seu grup, al Parlament
Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#22 Alex, Mataró, 06/11/2013 - 10:35

Destinar diners públics per una TV és una aberració. No és un servei públic essencial. Fa unes dècades tenia sentit, pero avui en dia hi ha molt mitjans audiovisuals per entretenir-se, informar-se, ser adoctrinat i manipulat lliurement. Qui la vulgui que la pagui. Pay per View TV3 ja!

#21 pep, barcelona, 27/09/2012 - 14:28

això si, si aprimen tv3 segur que només ho faran treient "curritos" i pobres desgraciats, no trauran els seus enxufats ni els que cobren trenta-set plusos fora de conveni, que són els que fan inflar el pressupost...

#20 pep, barcelona, 27/09/2012 - 14:25

firmes a l'africa o a l'asia, i tothom diu que està mal fet?? és clar, així que és fàcil no tenir dèficit i fer calers, oprimint als pobres treballadors... Va! tots com telecinco i antena3 i les privades en general, subcontractant amb condicions de pena i de fer riure!!

#19 pep, barcelona, 27/09/2012 - 14:24

I qui ho diu, que tv3 té més treballadors que telecinco o antena3? El que passa és que tv3 té la majoria regularitzats, i les privades el que fan és tenir quatre gats en plantilla i subcontractar tots els serveis per quatre duros, moltes hores i merda d'horaris... Això no és el que fan les grans

#18 SErgi, Gavà, 27/09/2012 - 05:51

És pot ser independentista o no, però independenment d' això, TV3 té massa poder per un pais tan petit en habitants com Catalunya. A més, tot els que treballen allà són iguals sociológicament parlant.