Publicitat
Comunicació · 6 de Gener de 2022. 09:09h.

"No sabia qui era Risto Mejide"

Arcadi Espada, periodista: "Illa es va presentar com un salvador quan el que hauria d'haver fet és retirar-se"

"No sabia qui era Risto Mejide"

 

El periodista Arcadi Espada (Barcelona, 1957) afirma en aquesta entrevista amb e-notícies que "jo no sabia qui era Risto Mejide" quan el van convidar a participar a Chester, l'espai de televisió de Cuatro del qual va acabar sent expulsat.

A l'última entrega de l'entrevista, repassa les polèmiques amb l'esmentat Risto Mejide i amb Javier Cercas. En el primer cas, afirma que "no coneixia ni el programa ni la seva naturalesa".

Mentre que sobre Javier Cercas reconeix que el fet que hagués estat en un bordell "era mentida però vaig haver de passar per l'amarga experiència de ser durant unes hores Javier Cercas. "Per demostrar-li què passa quan, al diari, insereixes una fantasia", afegeix.

Sobre si Podem és un bitllet -arran de la mort d'un manter al barri madrileny de Lavapiés-, respon a l'entrevistador que "pregunti-li a Enric Juliana, que el té a mà".

"Tothom sap que la dreta ha vingut a aquest món a fer el mal", afegeix en to irònic mentre que "l'esquerra segueix explicant mentides". "La gran mentida ara és que ha guanyat la Guerra Civil".

El periodista, que acaba de publicar 'La verdad', assegura per altra banda que "el PSC és la garantia que Esquerra no abandonarà la presidència de la Generalitat" i es pregunta "veurem quan podem fer aquesta entrevista a TV3" .

També es mostra, finalment, molt crític amb Salvador Illa perquè, al seu parer, "va conduir la sanitat espanyola els primers mesos de pandèmia amb aquesta falta d'encert i fins i tot de sensibilitat intel·lectual".

"Illa es va presentar com un salvador quan el que hauria d'haver fet és retirar-se", prossegueix. "No hi va haver mai un efecte Illa, mai", reitera.

Finalment, es refereix a Javier Godó perquè "els grans d'Espanya tenen negocis que condueixen a la independència".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 Antifa, L'h, 06/01/2022 - 23:27

Risto Mejide el va expulsar per supremacista, i es per això que s'homenatge a Espasa en aquest mitjà

#5.2 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II Seguim fent el ridícul.., 07/01/2022 - 09:58

Menudo cacao que tiene aquí el perroflauta con la única neurona que le queda, debe ser consecuencia de la inmersión o de eso que fuma... ¿Supremacista...? que yo sepa, Espada no es catalanista...

Quedas nominado a la "banana de oro..."

#5.3 Risto King , Girona, 07/01/2022 - 10:09

Home Antifa, que el Risto no és precisament Albert Einstein, és un bocamoll entre molts altres que desbarren a les teles i els paguen molt be per la m.... que fan.

#5.4 Neferu, Barcelona, 07/01/2022 - 11:18

Antifa. No cargues el muerto a quien no lo ha matado. En Catalunya los únicos supremazistas, y presumen de serlo, sois los que os comportáis como tal, o sea, los que gobiernan las administraciones catalanas y los borregos que por la paga o por ignorancia les siguen y bailan al son que les dicen. Cuando vuestros actos digan lo contrario,rectificaré

#5.5 Antifa, L'h, 07/01/2022 - 20:06

No metáis a pata, un individuo que dice que cualquier feto que genéticamente no sea perfecto debe ser eliminado es un supremacista en cualquier país menos en España.

#4 Bac de Roda, Ilerda, 06/01/2022 - 13:37

Antes de ir a un sitio entérate a dónde vas, ¿no? Bueno, una imprudencia la tiene cualquiera.

#2 A.Bcn, Barcelona, 06/01/2022 - 12:17

Nadie debería saber quién es Risto Mejide.

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 06/01/2022 - 11:11

¿No sabía quién era Risto Mejide? Acaba de hundirlo. Somos el país de la telebasura. Eso es lo que nos va, nos educa y entretiene. La casta necesita muñecos para sacar en las ferias, y entretener a los adictos del show del albañal. Ese sicofante se los proporciona. Pero le ha destrozado el ego. Lleva psicoanalizándose desde los 15 años. Poco.

#1.1 vale marcial, tapusacasata, 10/01/2022 - 16:17

ok marcial, pero escansa un poquinho, que cansantes a tuyos e ajenos, tu ilumetria nos face brillar, aloetu ascribe memories e deixalhou la huellança digital, tas barbaro mais frena margendo frena filho, allende bares e populos o populus, agita branchia ilustrati anonde tu lares nos cercaros, roin de color, meninhnos venen venendo tas trobaràs