Publicitat
Comunicació · 10 d'Agost de 2014. 10:19h.

"No sé si cal humiliar tant Pujol"

Manuel Cuyàs, redactor de les 'Memòries' de l'expresident: "a alguns fills biològics i polítics n'hi ha per matar-los"

"No sé si cal humiliar tant Pujol"

Cuyàs, al Palau de la Generalitat, en una foto d'arxiu

El periodista i redactor de les Memòries de Jordi Pujol, Manuel Cuyàs, considera que “a alguns fills biològics i polítics -de l’expresident- n’hi ha per matar-los” per la “degradació que li han fet”. “No sé si cal humiliar-lo tant”, manifesta.

Cuyàs, en una entrevistaLa Vanguardia, creu que “si CiU tingués majoria absoluta en comptes d’estar en mans d’Esquerra, no dic que haurien justificat en Pujol, però l’haurien tractat amb més estimació”.

“Pensa -afegeix- que el dia que el vaig trucar, quan van agafar el telèfon a l’oficina del passeig de Gràcia, em diuen: ‘Digui?’ I jo pregunto: ‘És l’oficina del president Pujol?’, -perquè abans, quan hi trucaves, et deien ‘Oficina del president Pujol, digui?’-. En preguntar-los per què ho fan així em diuen: ‘És que ens ho han prohibit’. L’endemà ja els ho havien prohibit! Quina diligència més impressionant!”

El periodista no veu perquè el cas Pujol ha d’afectar el procés i afirma que “existeix gràcies a Pujol”. “En aquests moments totes les desgràcies ajuden. Que ens ataca Europa? Millor! (riu) Tot és millor”, apunta.

El redactor dels tres volums de Memòries recorda que durant la seva elabració  Pujol s’enraviava contra els que criticaven que els seus fills poguessin fer negocis, però destaca que “la defensa filial va anar a menys”.

Finalment, Manel Cuyàs explica que quan va trucar a Pujol després de la confessió li va preguntar “‘I a mi, per què em va triar?’ Volent dir: perquè era el més ruc de la colla? Perquè era del Maresme i creia que així no faria preguntes capcioses? I aleshores ell respon: ‘No. Jo et vaig triar perquè ets molt bo’”.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#56 Sergi, Canada, 11/08/2014 - 20:05

proves del fonamentalisme a Catalunya respecte a alguns icons intocables... Jo sóc català, no m´agrada TV3, penso que CIU és un problema per a Catalunya, penso el soberanisme és una moda, i sí, em podeu dir inadaptat que a mi m´importa molt

#56.1 pepe, andorra, 12/08/2014 - 12:54

no seas quebequois, tio...
por cierto, alli tambien robais tanto?.

#55 oia, terrassa, 11/08/2014 - 18:27

Que passa tio? se te ha cambiado la biografia y ahora no vas a vendre ni un libro? je je je haztelo mirar , tambien puedes hacer otra biografia poniendo a tu idolo PUJOL entre rejas.

#54 sr Pepito, Lérida, 11/08/2014 - 15:23

No, no hay que humillarlo sólo hay que enviarlos a la carcel .

#53 Josep-Maria, Barcelona, 11/08/2014 - 13:19

Cuyàs defensa el que no es pot defensar.
No és creïble que Pujol no estigués al cas dels negocis d'alguns dels seus fills.
Si s'ha d'acabar amb el finançament il·legal dels partits, amb més raó cal acabar amb l'enriquiment irregular d'una família basat en la personalitat política del pare

#52 JordiMB, Bcn, 11/08/2014 - 12:59

a Pujol no cal humiliar-lo, només enxironar-lo...

a la Model, on per la meitat de la meitat del que ha robat ell, hi va anar a parar el seu amic i "empresari model" (sic) Javier de la Rosa.