Publicitat
Comunicació · 22 de Març de 2019. 12:43h.

"No sent vergonya de TV3?"

Levy reclama a Sanchis que cancel·li programes o acomiadi persones que "insulten i denigren"

La diputada del PPC, Andrea Levy, ha preguntat al director de TV3, Vicent Sanchis, si "ha sentit vergonya del que succeeix" a la televisió pública. "Evidentment que no", ha contestat el màxim responsable TV3 durant la sessió de control de la CCMA.

Levy li ha replicat que "jo crec que vostè ha sentit vergonya perquè l'hem sentit tots" i ha posat l'exemple del comentari de Toni Soler sobre el ronyó que Enric Millo va donar a la seva dona o els insults de Toni Albà, entre d'altres.

"Jo crec que vostè ha de sentir vergonya perquè ho fan persones a les quals vostè dirigeix i vostè no es pot inhibir de la responsabilitat", ha exposat Levy, que ha afegit que "vostè s'excusa personalment amb tots nosaltres per les coses que succeeixen".

La portaveu popular ha subratllat que "això no és suficient" perquè "no pot ser que sentim permanentment la vergonya de veure com s'insulta i denigra a les persones que no som de la corda".

Andrea Levy ha reclamat a Sanchis que "si les persones que presenten els programes o les que han contractat aquests programes no es té un mínim de tolerància, es cancel·len aquests programes i s'acomiaden a les persones".

El director de TV3 ha centrat la seva segona resposta en el comentari de Toni Soler i ha manifestat que "no vaig sentir vergonya, però no em va agradar". "Li vaig fer saber a la persona i ell em va fer saber que faria un tuit i es disculparia", ha destacat.

Finalment, ha insistit que "no m'ha agradat aquella al·lusió personal i ho vam corregir" i ha retret a Levy un tuit on demanava "boicot a TV3". "Segons quines afirmacions sí que em fan una mica de vergonya", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Toni, Areñs de Mar, 22/03/2019 - 17:43

Urge cerrar TV3 y reciclar el cuerpo de Mozos.

#2 Veciana, Barcelona, 22/03/2019 - 15:21

"Evidentment que no."
Cap més pregunta,senyoria.

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalanismo secta destructiva, 22/03/2019 - 14:09

"No sent vergonya de TV3?"

¿Sanchis vergüenza...? imposible, esta haciendo un trabajo de propaganda y alienación colectiva por cuenta de la secta catalanista... y lo esta haciendo muy bién. Goebbels estaría orgulloso...