Publicitat
Comunicació · 4 de Setembre de 2009. 22:39h.

"No treballo amb crosta ni sense crosta"

Manel Fuentes defensa que Catalunya Ràdio "és la ràdio nacional de Catalunya"

El periodista Manel Fuentes, que assumeix el repte presentar El matí de Catalunya Ràdio (06 a 12.00) aquesta temporada, ha explicat que l'espai estarà dividit en tres parts destinades respectivament a la informació, l'anàlisi i l'humor i que "estarem molt oberts a la xarxa, vostès són importants". "La ràdio del futur no es pot plantejar sense internet", afegeix.

Fuentes ha explicat que els eixos seran "firmes de prestigi i molta participació" perquè "això es la radio nacional de Catalunya, la ràdio pública de Catalunya". "Som els portadors d'una flama que es va encendre fa molts anys", afegeix però que un dia caldrà passar el relleu perquè "quan es dirigeix El Matí de Catalunya Ràdio saps que automàticament un dia seràs l'exdirector de Catalunya Ràdio".

Sobre la "crosta nacionalista" ha afirmat que "no treballo amb crosta ni sense crosta". "El país té una llengua, té una cultura, hi ha molta gent, moltes sensibilitats, no només una" i anuncia la recuperació de tertulians com Antoni Puigverd o Josep Maria Terricabras o el fitxatge de Xavier Sardà.

Preguntat sobre si el seu referent és Josep Cuní, Antoni Bassas o Neus Bonet, considera que "el Toni ha fet coses magnífiques", que Neus Boent ha fet també "coses magnífiques i que se li ha de reconèixer el merit" i que Josep Cuní "va ser el que va marcar les pautes de la graella d'aquesta casa". "El Xavier Bosch també apuntava coses en El món de Rac, que eren força positives", afegeix.

Manel Fuentes considera, finalment, que "quan comenci el programa segur que no quedaré bé amb tothom, segur que hi haurà gent que farà crítiques algunes bones, algunes dolentes, algunes justificades i algunes injustificades perquè quedar be amb tothom és una cosa que ni pretenc ni he aconseguit mai".

Article de Xavier Rius: "La primera errada de Ramon Mateu"

Fuentes, a Catalunya Ràdio
Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Joan, Salt, 07/09/2009 - 19:14

No admiro especialment en Fuentes, po ja canta i fa fàstic aquesta campanya dirigida pel grup Godó de "jo em passo a RAC1"·... com si el Grupo Godó fos el paradigma del catalanisme. Ja ho he dit, avui he sentit el Matí i, senyors, chapeau.

#27 Lluís, banyoles, 07/09/2009 - 18:46

Sociata o no i la resta de judicis indemostrables a banda, allò real és que els 75% dels contertulians d'avui eren independentistes declarats: Sala Martín, Jordi Porta i Patricia Gabancho. Punt.

#26 Joan, Salt, 07/09/2009 - 17:54

Daniel doncs jo he sentit la tertúlia i ha estat boníssima. En Sardà feia de sociata, sí, però t'oblides de dir q els altres 3 tertulians eren Sala Martín, Jordi Porta dOmnium Cultural i Patricia Gabancho. Era una tertúlia, saps? Bon programa.

#25 Ramon, Barcelona, 07/09/2009 - 17:07

Tinc per norma tancar la ràdio o la televisió, o fer zàpping, al primer spot de propaganda sociata. Amb els programes del mindundi que li feien fer les imitacions a Alguna Pregunta Més tinc verificat que no arribes mai als quinze segons.

#24 Corona de Aragón, Güesca, 07/09/2009 - 17:07

¿Pero trabaja ?,Bienes de Aragón para Aragón