Publicitat
Comunicació · 3 d'Abril de 2020. 22:41h.

“No volem mítings”

Periodistes qüestionen la manca de concreció dels consellers

“No volem mítings”

Periodistes s'han queixat al canal de Telegram -habilitat pel Govern per seguir les rodes de premsa- de la manca de concreció en algunes respostes del consellers Meritxell Budó, Miquel Buch i Alba Vergés. Un dels redactors ha dit que “no volem mítings” i ha demanat a l'equip de comunicació de Presidència que “recordi al conseller de torn les preguntes que no respon”, ja que “no podem repreguntar”.

“Suggeriria que a l'hora de respondre les preguntes, responguin les preguntes de manera concreta. La gran majoria son molt clares i normalment ens trobem amb llargues explicacions que se'n van de tema, no acaben responent i esgoten el temps previst per la compareixença”, ha lamentat. A més, ha considerat que el fet que les rodes de premsa siguin per televisió “no vol dir que estiguin adreçades només a la ciutadania, són una eina fonamental de treball per als periodistes”.

Un altre dels periodistes que segueixen les compareixences telemàtiques ha criticat al xat que la consellera de Salut, Alba Vergés, “no ha respost sobre les residències”. “Surten o no els avis? Surten o no amb prova?”, ha afegit un informador al canal de Telegram, després que la consellera no ho hagi aclarit, malgrat que aquest dijous va assegurar en una entrevista a Catalunya Ràdio que les famílies podrien fer-ho, perquè “sempre es desitjable” contagiar un familiar més jove que a una altra persona d'edat avançada.

També s'han queixat perquè el departament de comunicació de Presidència -encarregat de traslladar les preguntes als consellers- ha “alterat l'ordre de les preguntes” i “us n'heu saltat una”. Fonts oficials han demanat disculpes i han assegurat que ha estat “un error involuntari”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 VRaptor, Alicante, 06/04/2020 - 01:25

Parece ser que el Gobierno de España movido por la queja de los periodistas va aceptar de nuevo las preguntas en directo, sin cadena de transmisión. Imagino que si los periodistas aquí hicieran lo mismo igual sonaba la flauta, pero no creo que la pandilla de impresentables que hay al mando lo consintieran, se verían aun más sus carencias.

#12 gurguri, barcelona, 04/04/2020 - 15:37

Cada dia en la TV pública, ver estas tres esfinges de Consellers,BUCH, BUdO, y VERGÉS,esta segun el Alcalde de Igualada del pde-cat miente, los demás lo mismo se mofan del GOBIERNO DE ESPAÑA, mientras mueren tantas personas.

#10 Sergi Sergio, Barcelona, 04/04/2020 - 14:18

El problema es que aqui, periodistas de verdad, independientes y libres de verdad quedan 4, el resto es una tropa de subvencionados por el Govern y son como loritos que repiten las consignas y mantras de sus amos. Asi son las cosas.

#9 arm, figueres, 04/04/2020 - 11:00

segur que Monica Terribas i Melero son la que mes s´han queixat de la manca de concrecio dels consellers

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/04/2020 - 10:15

https://twitter.com/MarcosBadallo/status/1246089834931912704

Para los que no quieran ir al abismo, desde hace 3 días hay convocada, cada día a las 21h, una cazolada contra el gobierno, hasta que convoque un gobierno de concentración o se acabe el arresto domiciliario en que nos tienen.