Publicitat
Comunicació · 12 de Desembre de 2017. 09:07h.

"No volia fer política a TV3"

Nuria Roca admet que "m'hauria agradat anar-me'n" quan la cadena li va replantejar el programa

"No volia fer política a TV3"

Nuria Roca

La presentadora Núria Roca ha parlat sobre el seu acomiadament de TV3 en una entrevista a El Periódico i ha assegurat que "l'únic que jo volia fer a TV3 era tele, però política, no" i que ha sentit "frustració" perquè "jo hi havia anat per fer tele i no he pogut". "Jo hi vaig anar a fer tele i entreteniment", sentencia.

"I en aquell moment -afegeix- ells creien que no es pot fer això. Doncs és una opció. A mi se'm replanteja el programa. Jo tinc en un alt concepte la lleialtat i el compromís que adquireixo amb un equip i, és clar, jo no pensava deixar-lo a l'estacada ni abandonat, tot i que m'hauria agradat anar-me'n d'allà una vegada vist que no podia fer el que volia fer, que era tele, insisteixo, sense cap més pretensió. És quan la Corporació m'envia un burofax i m'acomiada".

Roca considera que les formes del seu acomiadament "són abruptes, maldestres..." i lamenta que "a mi ningú m'ha donat encara una explicació". "Això és com una relació: quan algú no vol estar amb tu, tu t'ho perds!; jo me'n vaig, però me'n vaig de veritat. I estic encantada, perquè jo no vull estar en un lloc on no es va a fer el que jo volia fer", destaca.

Sobre el burofax, la presentadora encara exposa que "si aquest ens gestiona així les coses, és el seu problema" i afegeix que "no cal ser gaire intel·ligent per veure com és gestionat". "Si trenques una relació amb la teva parella via Whatsapp, demostres tenir molt poca sensibilitat", conclou.

Roca remarca que "és un projecte absolutament frustrat", però recorda que quan li van encarregar "era un projecte molt il·lusionant" i que "vaig haver de renunciar a moltes coses tant personalment com professionalment per iniciar-lo". També considera que "quan se'm demana i jo m'hi comprometo, no es té en compte el moment, perquè, després de l'1-0, la situació cultural i sociopolítica era diferent de la que m'havien plantejat". "Per part de TV3, es necessitava una altra cosa, que jo no hi havia anat a fer", apunta.

Finalment, diu que "en un altre lloc sí que hauria parlat de política, perquè fa quatre anys que ho faig cada dia en un editorial", però a TV3 "sabien que jo no parlaria de política". "Jo no enganyo ningú i ho vaig dir des del primer moment", afirma la presentadora, que també reconeix que "mai m'han dit el que havia de dir". "El que sí que hi havia, evidentment, era pressió del moment que s'estava vivint. Per això es va deixar de fer el programa, perquè es requerien altres coses", admet.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 modium, Moià, 12/12/2017 - 17:50

Des de que ha deixat la televisió catalana que només fa que parlar de política aquesta dona.

#5 Capit@n España, frases chocantes, 12/12/2017 - 12:08

"Haga usted como yo, no se meta en política"
Francisco Franco Baamonde . Generalísimo y Caudillo de España

#4 155, Sant Boi de Llobregat, 12/12/2017 - 11:27

Víctor L. natural de Terrassa(Barcelona) está en muerte cerebral tras una paliza en Zaragoza por llevar tirantes de España. Si fuera por llevar una estelada abriría las noticias de todos los medios, incluidos los estatales. Es una vergüenza que hayan muertos de primera y de tercera.

#3 !! 3%!! , Bcn , 12/12/2017 - 11:10

Tv3 / tiene que ser cerrada, es un nido de golpistas y un robo constante de dinero publico.

#3.1 pepe.----, andorra, 12/12/2017 - 15:24

si, tv3 hay q cerrarla y despues todos los demas medios q dependen del regimen, asi como cambiar la ley y q cualquiera q quiera pueda abrir un medio de comunicacion, esto es libertad de expresion activa, pq de la pasiva se habla mucho, pero la activa sigue va a peor desde 1978, q rajoy y susana hacen lo mismo, mas barato, eso si.

#2 botifler1914, Sinitaca, 12/12/2017 - 10:50

No volia fer política a TV3

Pues eras la única y asi has acabado.