Publicitat

Lucía Caram, Jair Domínguez, Quim Masferrer o Xavier Graset al nou programa Fake night

Només indepes a TV3

TV3 estrena demà a les 22.45 el segon capítol de “Fake night”, un programa en què “realitat i ficció es barregen en una entrevista impossible”, segons informa la cadena en un comunicat.

En aquest nou programa l’entrevistada serà la monja Lucía Caram, convidada freqüent a la cadena i que va donar suport a la independència. Altres participants del programa seran Jair Domínguez, Quim Masferrer o Xavier Graset, també de l’univers indepe.

“Entrevistar una monja sempre és un repte per a un ateu convençut. Però, què passa si la monja en qüestió és, a més, Lucía Caram, coneguda popularment com la “monja collonera”?”, pregunta TV3.
   
“L’Oriol haurà d’aguditzar l’enginy per pensar idees i activitats a l’alçada de l’entrevistada. I ho haurà de fer, a més, amb el vist i plau de Jair Domínguez, el nou director de TV3 que només diu sí a aquelles propostes que són molt arriscades, molt atrevides i molt descarades”, s’afegeix.
 
“Al llarg del programa, a l’Oriol, se’l veurà capficat amunt i avall dels passadissos de la tele, tot creuant-se amb altres treballadors de la casa com Xavier Graset o Quim Masferrer, amb els quals manté un relació diguem-ne que peculiar”, s’anuncia.

“Ara bé, les millors idees no vindran pas d’ells sinó de persones que, a priori, no sembla que tinguin cap lligam amb Lucía Caram (però resulta que sí): com, per exemple, la youtuber Patry Jordan o la periodista esportiva Danae Boronat”, conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Jo Mateix, La meva, 23/09/2021 - 15:30

Necessitariem un volcà a Sant Joan Despí.

#13 Tirant, Bcn, 23/09/2021 - 14:00

D'Argentina ens ha arribat gent estupenda a l'àmbit de les lletres les arts i l'esport. Però també ens han enviat escombraria putrefacta com la monja Caram, Echenique, Ekayzer, Fachín, Pisarello, etc.

#12 Conxita de Riudecols, Riudecols, 23/09/2021 - 09:41

Si aquests són els referents culturals i intelectuals vol dir que Cat. està molt fotuda.

#11 Streaker, Barcelona, 23/09/2021 - 08:38

Con semejante sesgo ideológico y la indecente cantidad de millones de euros que nos cuesta, lo lógico (y moral) sería cerrarla y dedicar ese dinero a otras necesidades mucho más acuciantes y, sobre todo, más importantes!
Pero claro, estamos en la dictadura totalitaria promovida por la "deGeneralitat".

#10 Marcial Heredia, el circo de la tele, 23/09/2021 - 08:06

Debe haber mucha gente de misa en la amodorrada audiencia de TV3. Entre los 3 curillas y la monja pampera la noche promete. Pero topando con la iglesia, por qué no invitaban al obispo, pero no por él sino por la amiguita, esta si que merece un primetime. Quizás sería demasiado roll&roll para esa triste cadena. Dejémoslos con la monja.