Publicitat
Comunicació · 11 de Febrer de 2022. 16:45h.

Només Vox demana la dimissió de Sanchis

Joan Garriga: "No pot seguir ni un minut més al capdavant de la cadena catalana"

Només Vox demana la dimissió de Sanchis

Vox ha demanat la "dimissió immediata" de Vicent Sanchis al capdavant de TV3, "després de conèixer-se que el director de la cadena podria haver infringit la Llei d'Incompatibilitats d'alts càrrecs", segons ha detallat el partit en un comunicat.

El portaveu de Vox al Parlament de Catalunya, Joan Garriga, ha manifestat aquest divendres que "Sanchis no pot seguir ni un minut més al capdavant de la cadena catalana". Segons ha expressat el diputat, és un nou exemple de "les pràctiques mafioses que venim denunciant una vegada i una altra".

80282-vox.jpg

La formació ha recordat que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) "ha signat 31 contractes amb empreses del grup vinícola, del qual Sanchis és accionista. Un fet que podria suposar un incompliment de la llei que estableix que els alts càrrecs al servei de la Generalitat no poden formar part de la titularitat d'empreses que subscriguin contractes o convenis amb cap ens públic".

"No en té prou de cobrar 110.000 euros, pagats per la butxaca de tots els catalans, sinó que també es dedica a fer negocis amb la cadena pública que dirigeix", ha afirmat Garriga aquest divendres.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Jose Gavilan, Barcelona, 13/02/2022 - 11:15

Es que solo queda VOX , por suerte o por desgracia , lastima del resto no nos están dejando alternativas

#3 Ramon, Barcelona, 12/02/2022 - 10:34

Potser haurem de pensar en votar-los ... ja que són els únics que planten cara a aquesta disbauxa...

#2 Yomismo, Sevilla, 12/02/2022 - 00:27

#SoloQuedaVox