Publicitat
Comunicació · 28 de Setembre de 2018. 19:07h.

Nostàlgia de l’1-O a TV3

La cadena recorda les càrregues policials

Nostàlgia de l’1-O a TV3

Presentadors del TN Migida

TV3 ha preparat per aquest diumenge i el proper dilluns un seguit de programes especials amb motiu del primer aniversari de l’1 d’octubre. Però, durant tota la setmana, diversos programes de la televisió pública catalana ja han dedicat part del seu temps a recordar els fets de l’1-O.

Aquest diumenge, un dia abans de l’aniversari del referèndum, el programa ’30 minuts’ estrenarà el reportatge de producció pròpia “Marcats per l’1 d’octubre”, que “s’endinsa en cinc poblacions que van quedar marcades pels fets d’aquell dia: Sant Carles de la Ràpita, Sant Julià de Ramis, Aiguaviva, Vila-rodona, i l’escola Ramon Llull de Barcelona”.

30minuts.jpg

El reportatge també inclourà una entrevista a l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont; l’exministre d’Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo; un representant de la policia espanyola i el número dos de la Comissió de Venècia, segons ha informat la cadena en un comunicat.

De cara a l’1-O, TV3 ha preparat una “nit especial” amb una doble estrena de ‘Sense ficció’: “La gent de l’escala” i “El xoc”. El primer documental, dirigit per Francesc Escribano i Jordi Fusté, recull 23 testimonis per relatar els fets que van passar a l’IES Pau Claris de Barcelona. Mentrestant, “El xoc” està dirigit per Enric Vilageliu i mostra -sense veu en off- els esdeveniments polítics que van succeir entre el 6 de setembre i 27 d’octubre.

senseficcio.jpg

A més, el programa ‘Preguntes freqüents’ abordarà aquest dissabte el primer aniversari del referèndum amb una entrevista al president de la Generalitat, Quim Torra. De fet, el FAQS de la setmana passada ja va entrevistar el responsable de portar les urnes de l’1-O.

Per altra banda, els Telenotícies de la cadena han emès durant tota la setmana un seguit de reportatges sobre el referèndum, i el magazín ‘Tot es mou’ ha dedicat part de la seva tertúlia a rememorar l’1-O. Així doncs, el programa de tarda de la televisió pública ha fet les tertúlies “El paper dels Mossos l’1-O” (dilluns), “L’1-O des del punt de vista policial” (dimarts), “Fenòmen mediàtic de l’1-O” (dimecres) i “Els estudiants convoquen vaga dilluns” (dijous).

Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 tonar, santa perpetua, 29/09/2018 - 16:17

a kaskarla hispano colonos.hasta lueguito

#14 tonar, santa perpetua, 29/09/2018 - 16:15

no m he llegit res del ke posew pero m imagino les vostres colono txorrades espanoles unionistes i em prenc el gust d enviarvos a pendre pel cul.Aixi mateix us demanaria que comuniquesiu en espanol les ColonoTxorrades per tal de no enbrutar la llengua de Salvador Espriu

#14.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 29/09/2018 - 19:26

Has yo, que no sé más catalán que el que voy aprendiendo por aquí, detecto faltas de ortografía en este producto 100% inmersió que muge no sé qué de no ensuciar (una de las dos) lenguas de Espriu. ¿posew? ¿espanol?

#13 Masias , Mis posaderas , 29/09/2018 - 10:28

Hay gente que disfruta con el odio

Afortunadamente son una minoría

#12 opinador, Barcelona, 29/09/2018 - 09:27

es fácil imaginar cómo mejoraría la sanidad catalana con 400 millones más de presupuesto que es lo que nos cuesta este cubo de basura del intelecto que es tv3

#11 Sergi, Bcn, 29/09/2018 - 06:36

Tv3 debería estar cerrada ya o bajo el 155. Necesita regeneración democrática. 30 años bajo los mismos ha hecho que este podrida por dentro y.por fuera. #Cloacastv3