Publicitat
Comunicació · 10 de Març de 2016. 20:03h.

Nova cap de premsa a la CCMA

Núria Balaguer substitueix a Rosa Cornet, nomenada Cap de Gabinet de Direcció de TV3

Nova cap de premsa a la CCMA

Núria Balaguer (foto: Tv3)

La Corporació Catana de Mitjans Audiovisuals té una nova cap de premsa. Es tracta de la periodista Núria Balaguer. Substitueix a Rosa Cornet, que ha estat nomenada Cap de Gabinet de Direcció de TV3.

Balaguer serà l'encarregada de la relació amb els mitjans i de la comunicació de l’actualitat de la Corporació, de TV3 i de Catalunya Ràdio. El càrrec s'emmarca dins de l’Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de la CCMA.
 
Núria Balaguer va néixer el 1975 i  és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la seva trajectòria professional, ha treballat en el món de la premsa escrita, ràdio, televisió i continguts digitals.

La nova cap de premsa de la CCMA ha treballat en mitjans de comunicació locals (com Ràdio Súria), comarcals (Regió 7, Flash Ciutat i Televisió de Manresa) i nacionals (COM Ràdio, Catalunya Ràdio i TV3).  Va començar a treballar a la CCMA l'any 1999. Primer a Catalunya Ràdio i des de fa quatre anys al Departament de Premsa de la Corporació.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 PEDRO, Caldes, 11/03/2016 - 07:17

No sabe lo que es trabajar en una empresa privada.
Es una pesebrista

#2 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 10/03/2016 - 21:58

Fantàstic. la Núria és una excel·lent periodista i millor persona.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 10/03/2016 - 20:26

En lloc de tenir un artefacte intoxicador al servei de l´avi florenci i associats aixo ja sembla al CCTV.
Coresponsalss per mig mon, director hasta pel K3, dircoms hasta pels meterolegs, subdirectors de no se sap ben be que i una legio de feladors disfresstas de tertulians fentse la ruta del bakal

#1.1 Carlos Gomez, Bcn, 10/03/2016 - 22:50

i tot aixo per la modesta quantitat de 220 milions anuals de les que viuen austerament 3.500 entregats catalans, com aquesta simpatquisima dona, deixantse la pell cada dia perque no ens enganyi ningu de fora.
Gracies farmacuetics i malalts per saber que es el que Catalunya necesita en aquestes mom