Publicitat
Comunicació · 7 de Juliol de 2011. 10:22h.

Nova demanda contra El Jueves

Belén Esteban acusa la revista d'"atemptar contra el meu honor"

Nova demanda contra El Jueves

Vinyeta demandada

La copresentadora de Sálvame (Telecinco), Belén Esteban, ha anunciat que es querellarà contra la revista El Jueves per una "vinyeta que té contingut vexatori i atempta contra el meu honor i intimitat".

El Jueves va publicar una il·lustració sobre Belén Esteban fent al·lusió al nou programa que presentarà a Telecinco. La revista d'humor ha publicat aquest dilluns a la seva pàgina web un dibuix acompanyat del següent titular: "Belén Esteban presentarà un programa a Tele 5".

En el dibuix apareix una jove esnifant mentre un torero manté relacions sexuals amb ella. Just en aquest moment apareixen els seus pares, sorprenent-la llit. "No és el que sembla, papis! És que estic estudiant per treure un màster en Periodisme i Comunicació Audiovisual", assegura la noia. Alhora, el torero exclama: "Va poruztede!".

La revista també ha volgut contestar a Belén Esteban des de la seva pàgina web assegurant que es tracta d'una vinyeta interior, no de la portada i, a més, indica que el personatge que està dibuixat no és Belén Esteban: "Qui pensi el contrari és que no ha entés l'acudit", es destaca en el comunicat. "No tenim res més que comentar sobre això, que tenim coses més importants de les que ocupar-nos", sentencien.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#14 INDIGNADO, BARCELONA, 09/07/2011 - 13:38

Jamás puede atentarse contra algo que no se tiene. Y Belén Esteban hace años que no tiene honor (ni vergüenza). Exactamente desde que decidió vivir de su hija. Bravo por El Jueves.

#13 LLanso, Tiana, 08/07/2011 - 12:31

Les prostitutes de les Rambles tenen mes honor pela Belen Esteban.
Molt bé Jueves.

#11 Tio Canya, Ala Frugell-Free Catalonia, 07/07/2011 - 23:39

Clar i Català. Molt bé la vinyeta.

#10 Pimpollo, Vic, 07/07/2011 - 23:37

El Jueves está hecho en Cataluña por redactores catalanistas. Hase falta disir algo MÁS? Sin contar como hace poco pude leerles en uno de sus repetitivos hasta la náusea números una emética coproloa hacia el aspersores.

#9 JPJ, Barnaville, 07/07/2011 - 17:23

Aviam. La Sra. Esteban, te 'honor'?