Publicitat
Comunicació · 10 de Desembre de 2015. 17:14h.

Núria Feliu nega que digués el que va dir

La cantant carrega contra e-notícies per una entrevista a ‘El Punt Avui’ en la qual afirmava que “Espanya és una paparra”

Núria Feliu nega que digués el que va dir

Captura de l'entrevista de 'El Punt Avui' a Núria Feliu

La cantant Núria Feliu, en una entrevista al programa ‘Trencadis’ de 8tv, s’ha referit a unes polèmiques declaracions que va fer fa tres anys a ‘El Punt-Avui’, on assegurava que “Espanya és una paparra que xucla tot el pot de Catalunya des de sempre” i que e-notícies va recollir amb el títol “Núria Feliu diu que ‘els espanyols no són de fiar’”.

Preguntada sobre el titular d’e-notícies, Núria Feliu ha respost que “s’ho inventen tot” i ha afegit que “de l’e-notícies no m’en refio” però e-notícies es va limitar a reproduir textualment el que va afirmar a ‘El Punt-Avui’: “no són capaços de produir, per tant no ens poden deixar anar, perquè xuclen la mamella, sempre ho han fet i sempre ho intentaran fer” i “amb els espanyols no hi ha pacte fiable. Basta que consultem la història per veure que són els mestres de la “picaresca” i que manipulen la història”.

La mateixa Sandra Barneda li ha recordat que eren frases textuals, però la cantant ha insistit que “això són titulars tipus e-notícies”. “Que posin el que vulguin, jo parlo de persones. D’espanyols hi ha de tota mena, com els catalans. És que tots els catalans són de fiar? No, ni tampoc els espanyols”, ha continuat.

La presentadora del programa li ha recordat aleshores que també havia comparat Espanya amb una “paparra que ens xucla”. La cantant ha dit, tot seguit, que “fa uns dies vaig fer unes entrevistes precioses, com aquesta que m’estàs fent tu ara, aquesta deu ser una excepció, deixa-la estar”. “No té cap importància, el que em coneix sap com sóc i el que no, tan se m’en fot”, ha reblat Feliu.

La interpret, que s’ha definit com una persona “respectuosa”, ha reconegut aleshores haver comparat Espanya amb una paparra. “Si jo dic que són unes paparres que ens xuclen, doncs home, és que està demostradíssim que enviem a l’Estat 18.000 milions i ens retornen el que els hi passa pels nassos”. “Ho esborro”, però “no em desdic del que he dit”, ha reblat Núria Feliu.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#33 DOCTRINA NACIONALISTA, Barcelona, 14/12/2015 - 16:29

Resulta bastan PENOS aquests programas
cada dia, tots els dias a tota hora
amb el mateix cuento nacionalista
del MENYSPREU A ESPANYA
que sempre algo quedarà

#32 Alfredo R. H., Amposta, 14/12/2015 - 11:45

Novio-Mazorca-Granos. Es chiste que aquí no lo reproducirán. Eso si lenguaje agresivo y/o soez de seres que se creen superiores por razón: lugar de nacimiento, ideas territoriales, supremacía económica del conjunto no del individuo, o bien porque son mediáticos y generan visitas al web SÍ.

#31 Antifolclóricos de cualquier régimen, Blanes, 12/12/2015 - 14:14

En la otra intervención hablaba de "mamella". En esta de "xuclar". Dicho lenguaje sin contexto o con según que contexto, evocan la necesidad de algo. Que cada uno vea lo que quiera entender. El pensamiento es libre de momento.

#30 Manolo, jubildo Barc, Barcelona, 11/12/2015 - 14:07

Pobre mujer, a su edad y verse metida en estos asuntos políticos
Su formación no es la adecuada para profundizar en las relaciones entre Catalunya y España(a igual que muchos de los que aquí escriben)
Pero lo triste es que le pongan un micro a quien no tiene nada que decir

Se han creido lo del robo

#30.1 Marcel, Reus, 11/12/2015 - 16:15

Tu sí que no has entes res.Feste mira la medicacio.

#30.3 No me gustan segun que cosas, Les Borges Blanques, 13/12/2015 - 10:00

Manel de Reus: venga que pronto fin de año. Allí podrás consumir más productos propios del país (raïm i cava) bien si te apetece. Y entonces ya quedará menos para la Revetlla de Sant Joan, donde igualmente que en la celebración anterior podrás tomar productos propios del pais, cava i coca. Y en caso

#29 botifler1914, bcn-world, 11/12/2015 - 13:12

Pobre señora, no se debió acordar de cambiarse el pañal y la incomodidad le hizo decir lo que dijo.