Publicitat
Comunicació · 19 de Juny de 2020. 18:17h.

Núria Llorach defensa Toni Cruanyes

Per haver dit que “hi ha hagut un linxament” contra Pujol

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Núria Llorch, ha defensat que el presentador i editor del 'Telenotícies Vespre', Toni Cruanyes, afirmés en una entrevista a 'Vilaweb' el passat mes de gener que “hi ha hagut un linxament injustificat de la seva figura” i afegia que “espero que el temps posi les coses al seu lloc”.

“Qüestionar la professionalitat de Toni Cruanyes està fora de context .Toni Cruanyes és un gran professional de la televisió pública d'aquest país”, ha afirmat Llorach aquest divendres en la comissió de control a la CCMA. La presidenta de la Corporació ha respost així a una pregunta de la diputada del PSC, Beatriz Silva, qui ha considerat que les paraules de Cruanyes “comprometen la imparcialitat” de TV3.

“Per què la Corporació no ha fet una nota d'aclariment dient que no assumeix com a pròpies les declaracions d'un presentador d'un espai tan significatiu de la casa com és el Telenotícies”, ha demanat Silva.

La diputada socialista ha recordat que “el llibre d'estil prohibeix expressament als professionals de la casa fer manifestacions d'aquest tipus perquè comprometen la imparcialitat de la nostra televisió pública”.

Llorach li ha replicat que “segurament vostè treu aquestes paraules de context”, perquè en cas contrari, el director de TV3, Vicent Sanchis, “hagués fet una acció”. “Si no se n'ha fet és que no hi ha motiu per fer cap acció al respecte”, ha assenyalat la directora de la CCMA, qui ha insistit en què Toni Cruanyes es un “gran professional de casa nostra”.

Toni Cruanyes
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 electra, Barcelona, 21/06/2020 - 09:16

la majoria dels periodistes de TV3% són gen sense personalitat però el que si fant és parar la ma. Amb les seves productores ens van fotent els nostres calers.

#5 Lepero, Barcelona/Tabarnia., 19/06/2020 - 23:29

Aquí cadascú està defensant el paper que li han encomanat. No es pot esperar res més.

#4 COLAU ES UNA LAZI, COLAU ES UNA LAZI, 19/06/2020 - 19:35

" COLAU vuelve a colgar el LAZO AMARILLO en el Ayuntamiento "
votos a favor: COLAU, ERC, JxC, CUP

https://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20190617/462922847275/colau-lazo-amarillo-ayuntamiento-barcelona.html

ADA COLAU VOTA SÍ - SÍ en el referendum

https://www.naciodigital.cat/noticia/77633/ada/colau/vota/si-si

#3 Jvcs, Barcelona, 19/06/2020 - 19:32

Cruanyes , no es un periodista insultar la profesión es su razón de ser un personaje digno de un ventrilocuo , es un Makario trovador del 3% funesto.
Parece que regalan los carnets si haces la ola y pones el cul .. presentas el noticiero de korea del norte , el recochineo no es cao de benos si no sanchis de komisar !

#2 Xavi, Barna, 19/06/2020 - 19:02

Está claro como contratan a los periodistas en TV3, lo mejor que se puede hacer es cerrarla o venderla