Publicitat
Comunicació · 21 de Setembre de 2018. 13:07h.

Núria Llorach diu que Toni Albà insulta "en clau d'humor"

David Pérez creu que la presidenta "s'hauria de plantar" davant l'actor

Núria Llorach diu que Toni Albà insulta "en clau d'humor"

La presidenta en funcions del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, ha dit que els insults que l'actor Toni Albà ha proferit contra líder de l'oposició són "en clau d'humor".

"No oblidem que és un clown, és un humorista. Ho fa en clau d'humor", ha contestat a una pregunta de Ciutadans sobre els comentaris de l'actor contra dirigents de l'oposició com Miquel Iceta i Inés Arrimadas, entre d'altres.

Llorach ha dit que "entenem que el llibre d'estil l'han de complir els treballadors de la casa i el senyor Toni Albà treballa per una empresa i fa col·laboracions a TV3". "Per tant, el que digui ell en el seu Twitter no és el que pensa TV3 ni el que pensen els treballadors de TV3", ha defensat durant la comissió de control de la CCMA.

La màxima responsable de la Corpo ha afegit que Toni Albà en el seu Twitter personal "fa el que vol" i, en aquest sentit, ha apuntat que són "opinions personals, que jo rebutjo, que poden ser bromes de mal gust amb les quals jo no estic d'acord". "No estic d'acords que s'insulti a Twitter o que s'ofengui a ningú", ha afirmat.

El diputat del PSC, David Pérez, també ha preguntat sobre els comentaris d'Albà i ha manifestat que "jo no justificaré mai -els insults- i vostè ho ha fet". El socialista ha recordat que la cadena nord-americana ABC va cancel·lar la seva sèrie "Roseanne" per un tuit en què la comediant comparava amb un mico a l'exconsellera de Barack Obama Valerie Jarrett.

Núria Llorach li ha contestat que "no sé si el que m'està demanant és que deixem d'emetre el Polònia" i ha reiterat que "ja he dit que rebutjo les bromes de mal gust i que s'ofengui a les xarxes socials".

David Pérez li ha replicat que "aquestes manifestacions provoquen que la gent estigui indignada quan veuen que la presidenta de la Corpo no es planta". "No es planta!", li ha recriminat. El portaveu del PSC ha aclarit que "jo no he dit que se suspengui el Polònia" i ha puntualitzat que "jo he dit que uns suspenen el programa i uns altres diuen que són bromes de mal gust".

"Hi ha un camí pel mig", ha remarcat Pérez, que ha sentenciat: "jo crec que en aquest tema hauria de plantar-se i dir als col·laboradors que 'ni parlar-ne' d'aquestes bromes en els seus tuits". "Li hauria de dir tranquil·lament... És la presidenta!", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 Berto, Begues, 22/09/2018 - 13:40

a otra mujer. Imaginemos que una mujer dijera que mucha cosita los hombres de tal ideología pero al momento chimpun. O que fuera un hombre que dijera que las mujeres de tal ideología haciendo cosas con las cositas, todas son frígidas. O quien diría que cobran, dado que ni que fuera luna llena. En fin hagaselo mirar, Sra. Llorach: es una TV

#19 Berto, Begues, 22/09/2018 - 13:37

de razonar, si es el receptor, que haga eso o no, piense que es o no insultado. Igual lo hace y piensa que él (emisor) no es nadie para propagarlo ya que no ha sido cliente, o no está en el ámbito laboral específico o apropiado (recordemos la barra de un bar). Lo mismo con mujer que lo diga a hombre, hombre que lo diga a mujer o mujer que lo diga

#18 Berto, Begues, 22/09/2018 - 13:36

Puede ser en clave de humor, si ambos dos, emisor y receptor así lo entendemos. Pero puede ser que el significado para los dos, sea diferente y el emisor piense que no es un insulto, dado que es con humor y en un bar, modo chascarrillo. Pero puede ser que el emisor, por el tono lo diga para describir, denigrando o no a ese hombre. Idéntica forma

#17 Berto, Begues, 22/09/2018 - 13:34

Sra. Llorach si a un ser humano, hombre le digo, prostituto, meretrizo, ginetero, hijo del oficio más antiguo del mundo según se cuenta, se dice, pues bien yo lo puedo aseverar en la barra de un bar, me haga cositas con su boca o me deje hacer cositas con su cosita o yo le haga cositas con la mía donde no pueda verlo aún con los ojos cerrados.

#15 Capit@n España, Purgandus populus!!, 22/09/2018 - 09:53

"Humor" para subnor.males hecho por subnor.males....Nada más que decir