Publicitat
Comunicació · 25 de Febrer de 2019. 10:04h.

Núria Llorach ha tolerat fins ara els insults de Toni Albà

La presidenta de la CCMA l'havia defensat al Parlament

Núria Llorach ha tolerat fins ara els insults de Toni Albà

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, ha tolerat fins ara els insults de l'actor Toni Albà a dirigents de l'oposició com Inés Arrimadas, Miquel Iceta o els exdiputats de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell i Joan Coscubiela, entre d'altres.

Llorach, que ahir va condemnar el darrer tuit d'Albà contra la líder de Ciutadans a Catalunya quinze hores després, ha al·legat reiteradament en les diferents sessions de la comissió de control de la CCMA al Parlament que l'actor és un "col·laboradors externs" de la cadena.

"Jo crec que ningú ha de menysprear a ningú, no m'agraden els insults adreçats ni a uns ni a altres, però vostè no pot dir que els fan treballadors de la corporació pública, perquè són col·laboradors externs", va defensar la presidenta de la CCMA durant una de les sessions parlamentàries.

Malgrat que Llorach va afirmar que "el llibre d'estil estableix diferències pel que fa als professionals de la corporació i pel que fa als col·laboradors", aquest subratlla en les disposicions preliminars que "vincula els directius, treballadors i col·laboradors fixos o eventuals de tots els mitjans de la CCMA, sigui quina sigui la seva relació contractual amb les empreses del grup".

En un altre apartat es remarca que "els professionals de la CCMA no poden fer manifestacions públiques que comprometin la imparcialitat dels nostres mitjans". "En l'àmbit públic no poden adoptar posicions en relació amb debats polítics i socials quan, per la feina que desenvolupen, pugui quedar compromesa la nostra imparcialitat", destaca.

Tampoc poden "emetre missatges o comentaris ofensius o despectius"; "desacreditar la CCMA o les seves empreses" o "revelar informació confidencial de l'empresa". "Els nostres professionals compleixen aquestes normes quan participen en blogs, xarxes socials i altres formes de divulgació de continguts, tant sota el paraigua dels nostres dominis com en espais aliens o personals. També quan expressen la seva opinió en articles periodístics, tertúlies o entrevistes en altres mitjans, entre d'altres", se subratlla.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Neferu, Barcelona, 25/02/2019 - 19:31

Y porque sea un colaborador externo no está sujeto a las mínimas normas de respeto a los demás? Qué pasa, que, como siempre sus víctimas son constitucionalistas, ya os va bien ¿no? ¡Indecentes, algún día se os acabará el chollo!

#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 25/02/2019 - 16:40

Llegint el llibre d'estil podem arribar a la conclusió de que més de la meitat del treballadors i/o colaboradors de TV3% l'incompleixen.

#6 Vlac, Barcelona, 25/02/2019 - 15:39

La feministas , ¿No dicen nada del insulto a Arrimadas? Y las LGTB, como Fada Colao , ¿Tampoco?.....

#6.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 25/02/2019 - 16:41

No, para ellas, las que no son de izquierdas ni indepes, no son mujeres.

#6.2 Tabarnés puro, Barcino, 25/02/2019 - 17:16

Siendo andaluza y de Ciutadans... ?!!
JAJAJAJAJA!!!
Y espérate sentado a que la ColaCau, el Asensio o el Chicharelo digan NADA!!
"Ein Volk, ein Reich, ein Führermont!"

#5 Cris, Barcelona , 25/02/2019 - 13:44

Alguna responsabilidad tendréis de permitir a está gentuza trabajar para TV3? No?

#4 conpapeldefumar, Vic, 25/02/2019 - 12:22

Insultante , racista , etc.

Menuda fauna.