Publicitat
Comunicació · 11 d'Abril de 2017. 17:31h.

Núria Llorach no dimiteix

La CCMA defensa que el nomenament de Vicent Sanchis ha estat “sempre ajustat" a la llei

Núria Llorach no dimiteix

Llorach

La presidenta de la CCMA, Núria Llorach, no ha dimitit del seu càrrec malgrat que una majoria del Parlament ho va demanar la setmana passada. En una nota de premsa, el consell de Govern de la CCMA, es limita a informar que han valorat “la moció del Parlament sobre el nomenament del nou director de TV3”.

El consell de Govern de la Corpo està format per la pròpia Núria Llorach -nomenada a proposta de CDC-, la consellera secretària Rita Marzoa -a proposta d’ERC-, Brauli Duart -a proposta de CDC-, Antoni Pemán -a proposta d’Unió-, Armand Querol -a proposta del PP- i Josep Vilar -a proposta del PSC-.
 
El Consell ha analitzat el procediment emprat en l’elecció de Vicent Sanchis, de qui la vicepresidenta ha informat que havia “posat el càrrec a disposició del consell de Govern”, i ha considerat que “l’actuació del màxim òrgan de govern de la Corporació ha estat sempre ajustada al procediment que estableix la llei per escollir un director”.

Un procediment que la Corpo ha remarcat que “està vigent des del 2007 i que s’ha emprat, sense cap qüestionament, en l'elecció dels darrers vuit directors de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio per part del consell de Govern”.
 
Finalment, el la CCMA ha acordat “sol·licitar una reunió als presidents dels grups parlamentaris per conjugar el criteri expressat pel Parlament de Catalunya amb el compliment del que estableix el procediment legal vigent per al nomenament del personal directiu de la Corporació”.
 

1 Comentaris

Publicitat
#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 12/04/2017 - 09:33

Claro... y si no, se "ajusta" la ley. O se cambia. O se desobedece. ¿A quién pretendeis engañar?