Publicitat
Comunicació · 1 de Març de 2011. 16:26h.

Obiols creu que la premsa està en mans de la dreta

"No tenim diners per muntar una televisió, ni una emissora ni un diari”, diu en al·lusió al Grup Godó

Obiols creu que la premsa està en mans de la dreta

Raimon Obiols durant un acte de Nou Cicle

L’eurodiputat del PSC Raimon Obiols, impulsor del corrent Nou Cicle, considera que les opinions d’esquerres no tenen prou ressò perquè creu que la majoria de la premsa està en mans de la dreta: "Jo crec que no hi ha una plena llibertat de premsa a Catalunya en aquest moment".

L’eurodiputat del PSC ha explicat que "no crec que hi hagi una presència de l’esquerra i del centreesquerra que pugui ser equiparable al que és la presència mediàtica que representa els interessos i les polítiques de la dreta i del centredreta", i ha assegurat que "nosaltres no tenim diners per muntar un canal de televisió, ni per muntar una emissora de  ràdio privada, ni per muntar un diari".

Durant la tertúlia del programa de Catalunya Ràdio L’oracle, amb Xavier Graset, Obiols també ha diferenciat el tripartit de la proposta que planteja la seva plataforma: "Nosaltres diem no a un tripartit tres però en canvi diem que cal treballar per una aliança que englobi, no únicament els socialistes, sinó altres sectors polítics i socials de Catalunya de l’esquerra i del centreesquerra per oferir una alternativa que pugui ser majoritària al 2014". L’eurodiputat socialista ha remarcat que "la renovació del PSC i la construcció d’una aliança de progrés són dos objectius indestriables. L’un no es pot aconseguir sense l’altre".

Raimon Obiols ha tret importància al fet que el cap de llista del PSOE a les eleccions generals del 2012 sigui o no José Luis Rodríguez Zapatero: "No tinc res a dir sobre això. El PSOE no és el meu partit. El meu partit és el PSC. El que hi hagi em semblarà bé". L’exprimer secretari dels socialistes catalans ha afegit: “Personalment, en aquesta discussió no m’hi fico perquè crec que no em pertoca, no tinc cap idea particular sobre el tema. Hi ha moltes altres qüestions que en aquests moments m’ocupen i m’interessen, no vull entrar-hi perquè crec que és especulatiu. No tinc un candidat preferit". 

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 IVcwVDAQOloni, gVMyKnveYMLUt, 11/04/2011 - 09:12

j9vgkN Superior thinking demonstrated above. Thanks!

#26 fernando, corbera, 03/03/2011 - 14:42

comradio es una emissora del psc

#25 Pau, BCN, 02/03/2011 - 15:02

Aquest personatge encara viu dels meus impostos sense fotre brot? Quants anys fa? Si fos fill meu me'n avergonyiria d'una cosa tan inútil per a la humanitat

#24 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/03/2011 - 13:15

Al decir que no tienen dinero para llevarse un mal periódico a la boca, el nacionalsocialista
Obiols, se refiere sin duda a su //Nou Cercle//.
A nadie se le oculta que la prensa está dominada por la izquierda, en Cataluña con el complemento del nacionalismo.

#23 columnista, Riudoms, 02/03/2011 - 12:21

Sr. Obiols

a) Premsa: El País, El Periódico, Público
b) Ràdio: SER i els seus fills (40 Principales, M80, Radio Ole, Máxima, ona FM, Cadena Dial ...)
c) televisió: Canal , Cuatro (i l'amic Roures a la 6)

Això és premsa de dreta?