Publicitat
Comunicació · 9 d'Abril de 2021. 12:03h.

Ofensiva de Vox contra TV3

Registra més de 200 preguntes per "destapar l'entramat mafiós" de la Corpo

Ofensiva de Vox contra TV3

El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, ha anunciat en roda de premsa al Parlament una "ofensiva contra els mitjans públics de Catalunya", que ha començat amb el registre de més de dues-centes preguntes per "destapar l'entramat mafiós" de TV3.

Garriga ha explicat que, entre altres coses demanen "quanta gent hi ha contractada", "quantes productores", "quant costa" i "quins criteris de neutralitat segueixen". "Estem cansats de veure com els mitjans públics generen odi, confrontació i permanentment estan estigmatitzant la meitat de la població de Catalunya. Estem cansats de veure com a més estigmatitzen i demonitzen Vox", ha reblat.

Garriga ha reconegut que no podran complir la promesa que van fer en campanya de "tancar TV3", però ha advertit que "fiscalitzarem tots els seus moviments, totes les seves contractacions i a on van els diners de tots els catalans i en quins termes". "Prou de seguir pagant els 'palmeros' del separatisme perquè segueixin difamant, mentint i generant confrontació", ha sentenciat.

El líder de Vox a Catalunya ha avisat que "portarem als tribunals els que segueixin fomentant aquest clima de violència" i ha reclamat que Vox "mereix el mateix respecte que altres formacions". "TV3 és la responsable, juntament amb els partits polítics, que es tirin pedres a membres de Vox, que es violentin actes de Vox, que s'estigmatitzin actes de Vox i que membres de Vox hagin de portar escorta 24 hores", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 pacoac, barcelona, 14/04/2021 - 12:49

Por favor dejen de hablar de esa cadena de tv que solo ve una pequeña parte de la población. No ven que les hacen publicidad gratuita-
Les están haciendo el juego y ya empiezo a pensar mal.

#27 Yomismo, Sevilla, 11/04/2021 - 19:06

Ofensiva de VOX en el parlamento catalán exigiendo la libertad de poder estudiar español en Cataluña

https://www.youtube.com/watch?v=UxlIW9HSMM8

#26 Yomismo, Sevilla, 10/04/2021 - 16:13

Juan Carlos Segura: “En VOX defendemos la libertad, si nos tiran piedras, vamos a volver”

Este diputado de VOX por Barcelona fue entrevistado por Sergio Fidalgo en los streamings de elCatalán.es

https://www.elcatalan.es/85846-2

#24 Yomismo, Sevilla, 09/04/2021 - 22:46

La minifalda de Abascal

En Vallecas llueven piedras en un acto de Vox. Treinta y cinco heridos, veinticinco son policías. Los agresores comunistas y sus lacayos dicen que la culpa es de Abascal. Eso es Van provocando, sería el resumen del asunto.

https://www.vozpopuli.com/opinion/abascal-mitin-vox-podemos.html

#23 Yomismo, Sevilla, 09/04/2021 - 21:06

Echenique acusa a los medios de «normalizar el odio racista» de VOX

https://okdiario.com/espana/pablo-echenique-acusa-medios-normalizar-odio-racista-vox-7070289