Publicitat
Comunicació · 22 de Novembre de 2010. 10:12h.

'Okupació 'de Sant Joan Despí

Protesta durant el debat dels partits parlamentaris

'Okupació 'de Sant Joan Despí

Imatge de la protesta

Un centenar d’activistes de la candidatura Des de Baix han protestat a TV3 per "l’exclusió de les candidatures no parlamentàries i les veus alternatives del debat televisat i en defensa de la llibertat d’expressió, el dret a la informació i el pluralisme informatiu".

Abans que el debat entre els sis partits parlamentaris comencés, Esther Vivas, Josep Bel i Josep Lluís del Alcázar, candidats número ú, dos i tres de Des de Baix per Barcelona respectivament, s’han presentat a les oficines de TV3 reclamant que la cap de llista Esther Vivas pogués participar al debat i demanant ser atesos pel responsable del debat.

Al ser rebutjada aquesta petició i davant la insistència dels i les candidates de Des de Baix, "la seguretat privada de TV3 ha actuat de forma coercitiva, intentant impedir que es grabés l’escena i han fet fora de l’edifici als tres candidats. A l’entrada hi havia alguns periodistes i han manifestat la seva comprensió amb les reivindicacions i demandes dels candidats de Des de Baix".

Malgrat l’actuació de la seguretat privada i de la policia, els manifestants han ocupat el hall durant més de mitja hora "defensant així la llibertat d’informacó i el pluralisme informatiu".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 edu, terrassa, 23/11/2010 - 14:56

Todo mi apoyo para este partido politico, excepto mi voto que se lo llevaran los piratas de catalunya. Tienen toda la razón

#5 Jordi, BCN, 22/11/2010 - 20:32

Un partit comunista "en defensa de la llibertat d'expressió, el dret a la informació i el pluralisme informatiu"? Ai, que em pixo!

#4 Josep, Tarragona, 22/11/2010 - 17:19

Els que sí que viuen dels nostres impostos sense que els voti ningú són aquests de Des de Baix.

#3 Josep Casas, Vich, 22/11/2010 - 13:10

Aquesta gent de "desde baix" tene tota la raó; es impresentable el monopoli CIU-PSC de tots els mitjans. Quina vergonya!, i pensar que guanyaran aquest que tene els diners a liechtenstein. El pare de Mas sense anar més lluny.

#2 Mireia, Girona, 22/11/2010 - 12:08

Quina barra que tenen, paguem amb els nostres impostos les TV i ells les fan servir per a benefici propi.
Quan surten els espots dels de sempre, ja canvio de canal. Ja conec el que em diran.

VOTEU REAGRUPAMENT! Jo també ho faré, encara que no surtin als mitjans.