Publicitat
Comunicació · 2 de Juny de 2016. 09:56h.

Okupes veten els mitjans

"No volem premsa aquí. És una amenaça"

Okupes veten els mitjans

Una mà tapa la imatge en directe de BTV

Els okupes han tornat a boicotejar directes de les televisions com van fer la setmana passada amb TV3 i 8tv. Durant la manifestació en suport de la jove detinguda el 13 d'abril al Carmel per haver participat presumptament en l'atracament d'una entitat bancària a la ciutat alemanya d'Aquisgrà, han impedit que els reporters de BTV poguessin fer una connexió en directe.

Els okupes s'han posat pel mig, han tapat la imatge amb la mà i els han desconnectat el cable de la càmera. Tot seguit s´han dirigit a la vintena de periodistes que esperaven per cobrir la manifestació i els han etzibat "no volem premsa aquí. És una amenaça".

La manifestació ha comptat amb la presència d'unes 200 persones, convocada per la plataforma 'Solidaritat Rebel' que han marxat des de la plaça del Diamant, ha sigut en protesta per l'extradició a Alemanya d'una dona acusada de participar en diversos robatoris de bancs en aquest país.

La detenció de la dona es va produir el passat 13 d'abril, quan els Mossos van realitzar una operació policial en la qual van registrar tres immobles; entre ells, una casa 'okupada' trucada 'Blokes Fantasma' al barri barceloní de la Salut, del mateix districte de Gràcia.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Juan, Palma, 02/06/2016 - 22:21

Son pura mafia, camorristas, macarras y pendencieros.

#8 Gurguri, barcelona, 02/06/2016 - 15:24

Los okupas, no quieren imágenes que les retratan.Están apoyados por la CUP, que impide el Presupuesto de la Generalitat,muestra pancartas en contra de Pilar Rahola, incluso veta la Fiesta de laReina del cava.Son el auténtico poder, del que han hecho dejadez JUNS PEL SI Y ERC.

#7 ana63, bcn, 02/06/2016 - 14:39

desde luego que con estos de la cup peor que una dictadura, mas vale que no hubieran pactado son peor que el diablo. Prohibir grabar imágenes lo dice todo, fascismo puro y duro. Pero eso es lo que pacto Convergencia ahora a tragar.

#6 Carlos Gomez, Bcn, 02/06/2016 - 14:17

I aixi ja no els convidaran mai mes a El Matins, al .CAT, al Cuines, al Temps, al Futbol Cat, al Ja t´ho faras, al Arros covat, al Bola de drac i al l´Efectivament de TV3 com fins ara ?
I ja no s´abraçaran mai mes amb ells ?
I ara ja sels podra insultar oficialment ?

#4 Pepón, Bcn (España), 02/06/2016 - 11:06

Los de Tv3 con lo que cobran ya podían ser más profesionales.
Así que la joven está acusada de expropiar a un banco????
Claro que a lo mejor en la Neolengua expropiar sea atracar.
De tanto inventar palabras ya no saben ni usarlas. Catetos