Publicitat
Comunicació · 3 d'Octubre de 2011. 21:36h.

Onda Cero acomiada Rahola

La cadena prescindeix de la periodista després de l'article 'La chusma' contra Carlos Herrera

Onda Cero acomiada Rahola

Rahola, amb Alícia Sánchez Camacho, del PPC, durant la presentació d'un llibre

La cadena Onda Cero, del Grupo Antena 3, va acomiadar divendres passat ipso facto la periodista Pilar Rahola com a tertuliana del programa Julia en la Onda, que presenta Julia Otero,  arran d'unes crítiques a Carlos Herrera, també presentador de l'emissora.

Rahola feia cinc anys que col·laborava amb aquest espai radiofònic juntament amb altres tertulians com Juan Adriansens, Espido Freire, Jorge Wagensberg, Elisa Beni, Jesús de Miguel, Julián Casanova, Juan Carlos Girauta, Lucía Etxebarría, Xavier Sardá o Luis Racionero, entre d'altres.

La decisió de la cadena radiofònica, propietat de José Manuel Lara, es va produir només tres dies després de la publicació de l'article titulat La chusma, publicat a La Vanguardia, en el que la coneguda periodista replicava Carlos Herrera.

El presentador del programa dels matins d'Onda Cero va manifestar a l'espai radiofònic que la prohibició dels toros a Catalunya remet a "toda esa chusma y a toda esa basura nacionalista".

Rahola, per la seva banda, es dirigia a Herrera mitjançant l'article d'opinió i li preguntava: "A partir d’ara, què faràs? Quan entrevistis el president Mas el presentaràs com el 'presidente de la chusma y la basura nacionalista'?".

"En fi, benvolgut Carlos, ja n’hi ha prou! Ja n’hi ha prou que surti de franc insultar-nos pel sol fet d’intentar legislar les nostres pròpies conviccions! Ja n’hi ha prou perquè pot ser que tinguem la pell molt gruixuda, però comencem a tenir memòria", afegia.

Pilar Rahola i Julia Otero, la presentadora de l'espai on col·laborava la periodista, han declinat fer declaracions a e-notícies sobre els fets.

Publicitat
Publicitat

106 Comentaris

Publicitat
#64 María , Valencia, 06/02/2019 - 04:43

Esta persona dice tener memoria y se queja del trato que reciben los catalanes.
Su memoria o es muy corta o muy selectiva y partidista pues olvida la de insultos que hemos recibido los españoles por catalanes como ella.
Olvidó el Help Europa? Por ejemplo
Sí alguien insulta aquí son los adoctrinados del Proces o los que cobran por insultarnos

#63 genaro, baadlona, 07/10/2011 - 00:26

Buena os la ha hecho Pujol. Os ha covertido a los catalanistas, a decir de Carlos Herrera y otros, en chusma. También ha convertido a una parte de los catalanes en unos pobres ilusos de una sociedad arruinada (eso lo dirá Herrera mañana).

#61 Solidario, Badalona, 04/10/2011 - 23:46

Si la Rahola tiene problemas económicos después del despido, decid qué número de cuenta tiene y le ingresamos lo que haga falta, que los colegios suizos valen un pastón.

#61.1 Libre, Bsrcelona, 05/10/2011 - 09:29

No te preocupes, tal y como están montadas las cosas en Cataluña, Rahola será capaz de pagarle el colegio en Suiza a su hij@ escribiendo artículos a favor de la inmersión en Cataluña.

#61.2 Manelic, Terra Baixa, 05/10/2011 - 13:58

Sereu solidaris i lliures, però uns indocumentats de collons. La filla de la Rahola ha estudiat amb la immersió i ara l'ha enviat un any perquè aprengui idiomes. Quelcom que no critiqueu a cap altra persona, només als que penseu que son massa catalanistes. Ni gràcia teniu.

#61.3 Libre, Barcelona, 05/10/2011 - 14:11

Si hombre Manelic, es muy fácil enviar a tu hija a estudiar bajo inmersión cuando la puedes sacar un año del sistema educativo y enviarla a Suiza para remediarlo. ¿Cuántos pueden hacer eso?
Tú más que indocumentado eres acrítico.

#61.4 Manelic, Terra Baixa, 05/10/2011 - 14:55

Ampliar no és remediar. Tens un problema greu per distingir conceptes. El teu problema es que et penses que el catala s'ha de remediar mentre que el castella t'obre totes les portes del mon mundial (encara que no surtis de Cat en la teva vida). Per aixo mai criticaries els fills d'Aznar.

#60 manel, tarrega, 04/10/2011 - 23:19

No ha insultat a tot un pais, solaments als nacianalites...o no sabem llegir, jo no soc nacionalista, i la veritat que lo de los toros va ser una prohibició politica i facista...com tots els nacionalistes tant espanyols com catalans,,,uns fatxes...

#60.1 Topo, Toledo, 04/10/2012 - 08:43

Facha será tu puta madre 1
Para q te espresas en catalá si te refieres y/o contestas a los castellano hablantes 2
Me cago tus muertos catalufo 3

#58 El Nauxer, Viladecans, 04/10/2011 - 20:12

i jo m'acomiado d'ONDA 0. Mireu si és senzill