Publicitat
Comunicació · 5 de Setembre de 2008. 18:10h.

Onda Cero farà més programació en català

Mayte Ametlla, Esther Sardans, Joan García i Lluís Sardà, noves veus de la cadena

Onda Cero farà més programació en català

Les veus d'Onda Cero Catalunya

Onda Cero Catalunya ha presentat la nova programació de la temporada en la que destaca una major presència de programes fets en català. L'emissora ha incorporat noves veus a la graella. Mayte Ametlla presentarà el magazine de les tardes Això no és tot, que tindrà Imma Sust i Elsa Anka entre els col·laboradors habituals de l'espai. Esther Sardans serà la conductora del programa Pont Barcelona-Madrid, on s'analitzaran les relacions culturals i socio-econòmiques entre les dues ciutats.

L'actualitat econòmica en català va a càrrec de Joan García i La plaça, de dilluns a divendres de nou a deu del vespre. Els caps de setmana, els singles tindran una cita amb Lluís Sardà i el seu Freqüència single, un programa dedicat als solters amb propostes d'oci, actualitat, entreteniment i participació dels oients. Es mantenen a la graella d'Onda Cero Catalunya l'Ona Esportiva, presentat per Albert Arranz, i el No són Hores, de Jaume Aparicio, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 palau, barna, 22/10/2014 - 20:06

el Lluis Sarda este es un ESTAFADOR de poca monta, se ha injertado pelo, y trabaja con un tal Josep Xicola, acusado de 2 años de prisión por estafa, el mismo camino que este tal Lluis Sarda, lo veremos pronto tambien en la carcel, tiene abiertas demandas y una querella criminal...ESTAFADOR

#14 alambredel5, barcelona, 27/12/2009 - 07:10

Tía insoportable la Ametlla. Además de maleducada, pues interrumpe a aquellos invitados cuyas opiniones o comparte, su forma de hablar es imitadora de otras presentadoras en catalán (amm, totttt i kaaa, etc.). La escucho por masoquismo. Inaudible.

#13 victoria, barcelona, 20/02/2009 - 13:51

no me gusta maite ametlla, es tendenciosa, sectaria y no deja hablar a nadie, tengo sintonizado el dial en onda cero pero cuando empieza esta sra, cambio. ¿donde está gemma majadas?

#12 Jaume Pons, Mataró, 27/12/2008 - 01:03

Joan Garcia "veu en català"? Quina manera de maltractar la llengua... Sort en té que presenta un altre.

#11 juanma, terrassa, 30/11/2008 - 14:33

maite ametlla va a conseguir que deje de
escuchar la emisora en su franja horaria,
no deja hablar a los invitados,porque siempre interrumpe,manipula las encuestas y solo saca las que a ella le
interesa