Publicitat
Comunicació · 21 de Juliol de 2021. 09:48h.

Oriol Mitjà baixa de l'hort

"No vull viure en un país on es permet als polítics fer propaganda en mitjans públics"

Oriol Mitjà baixa de l'hort

Oriol Mitjà amb Quim Torra, en una foto d'arxiu

L'epidemiòleg Oriol Mitjà s'ha mostrat crític amb TV3 pel reportatge emès per la cadena sobre el president de la Generalitat, Pere Aragonès. "No vull viure en un país on es permet als polítics fer propaganda en mitjans públics per influir en l'opinió pública", ha manifestat a través de Twitter.

"El quart poder té les funcions de control i fiscalització de l'executiu, però no el seu patrocini. Espero que es pronunciï el col·legi de periodistes", ha afegit l'epidemiòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol.

La piulada de Mitjà arriba després de l'emissió del reportatge de TV3 sobre Pere Aragonès, que ha comptat amb una desena de testimonis, però cap d'ells en contra. El reportatge ha traçat una descripció des dels seus inicis a les JERC i en una família amb inquietuds polítiques entre el PSUC, el franquisme, Convergència o Esquerra.

Tampoc ha defugit altres aspectes polèmics com la foto amb l'"Espanya ens roba", que el mateix Aragonès va intuir que "em perseguiria tota la vida", i la protesta davant la Cope quan es van encadenar a l'emissora a Madrid.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/07/2021 - 23:46

Aún te queda camino por recorrer Oriol, porque si solo fuese propaganda lo que se les permite hacer a los políticos nacionalseparatistas... Sin ir más lejos para pagar un robo van a cometer otro... Y no quieres verlo... Por eso digo que te falta camino por hacer.

#10 Neferu, Barcelona, 21/07/2021 - 23:42

Bien venido al mundo de los vivos, Oriol. Felicidades por haber podido escapar( de momento) del mundo de los zombis.

#9 Tabarnés puro, Barcino, 21/07/2021 - 17:54

¿Te acabas de caer del guindo o tu enfado es solo porque el plubirreportaje se lo han hecho a uno de la rama opuesta de la secta amarilla?

#7 Marcial Heredia, el circo de la tele, 21/07/2021 - 15:35

Ha aterrizado en la tierra y ha descubierto que su vacuna aún está en fase embrionaria. Del horror se ha vuelto.

#6 Jos, VNG (Ghost Republic), 21/07/2021 - 15:33

TV3, fent propaganda¿? I ara.